Belcika savunma bakanlığı cökertildi

21 Ara 2006
248
2
Türk Hackerler Belçika'yı Çökertti
Belçika Savunma Bakanlığı, internet sitesi "Türk milliyetçiler" isimli Hackerler tarafından tarafından çökertildi
Yetkililer, bugün, kendilerini "Osmanlı İmparatorluğu'nun torunları" olarak tanıtan bir grubun, Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinin kontrolünü ele geçirdiğini bildirdi.

İlk aşamada, siteye girenler, "Türk Kuvvetleri" yazılı bir sayfa ile karşılaştı. "Kötü bir İngilizce" ile çeşitli ifadelere yer verilen korsan sayfalarda, sözde Ermeni soykırımı konusuna değinildiği, Türklerin kendilerini Ermenilere karşı koruduklarının belirtildiği, Türkiye'de "Kürt sorunu" yaşanmadığının, PKK'nın terör örgütü olduğunun anlatıldığı duyuruldu.

İnternet korsanlarının, Türkiye, Türk polisi, Türk askeri ve Türk hükümetlerine karşı tavır alınması halinde, bakanlığın internet sitesini sürekli çökertme tehdidinde bulundukları da bildirildi.

Savunma Bakanlığı nöbetçi subayı, siteyi acilen kapattıklarını, en kısa zamanda tekrar hizmete sokmaya çalışacaklarını duyurdu.

Belçika Savunma Bakanlığı Sözcüsü Ingrid Baeck, internet korsanları aleyhinde suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
gazeteden şimdi okudum..sizlerle paylaşmak istedim:puah
 

LoneLineSshack

Yeni üye
30 Ocak 2007
2
0
Urfa
bu haberi görmüştüm hatta siteyide gördüm tvde çok komikti:D savunma bakanlığı sitesinin girişinde kocaman türk kuvvetleri yazıyo ne boru oldular ama
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.