Ben Youtuber olacam

SkyFull

Uzman üye
2 Ocak 2016
1,112
3
Cruciatus
Belki bazılarınız bunu hayal eder bazen çok ister ama yapamaz. Peki neden ? Ya sabırdan kaybeder ya ekipman eksikliğinden v.b şeylerden. Youtuber olma yolu biraz dikenlidir arkadaşlar. Öncelikle size bol bol sabır gerekir. Yılmayın sakın pes etmeyin millet günlük rutinini çekip kaç kişi izletiyor kendini 10 11 yaşında ki çocuklar video çeker oldu. Sizin bu ortamda yükselmeniz biraz kolay biraz zor. Yani ne çok kolay nede çok zordur. Ancak kalite bakımından gerçekten sıkıntılı bir Youtubemiz var. Artık Youtube bunlara karşı önlemler alıyor. Telif hakları atabiliyor. Attığı bir kaç kişi var. Bu yüzden size tavsiyem program anlatımları yapın gençten yaşlısına çoğu kişi bu işe başlamadan programlara full sürümlere gerek duyuyor. Siz bunları anlatırsanız insanlar sizi izler. Tabi ki sonrasında anlanınızı değiştirebilirsiniz. Eğer bir youtuber olmak isterseniz Abode Premiere Pro CC gibi iyi bir program PhotoShop gibi PNG uygulamaları ve Bandicam gibi çekim programlarına ihtiyacınız olacak. Tabiki iyi ekipmanlar ve sabırlı olmanıza da. Bu yüzden arkadaşlar bu işe girmeden önce 2 Kere düşünün. Hepinize kolay gelsin. Allah yardımcınız olsun
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
12 bin aboneli youtube kanalım var, inan sabır bu işin en büyük temeli :)
 

Renlive29

Yeni üye
29 Eki 2014
44
1
Herhangi birşeyin anlatımını yaparken inanın sallamasyon değil dahada zekice ve anlaşılır sunumlar gereklidir bir bakıma,sizi izleyen kişilerin açıklamalarınızı tamami ile anlaması gerekir.
Bu gün youtuber'lerin daha doğrusu işin acemi kişilerinde anlatım bozukluluğu var' e a ö şey ay uy ıh mıh ' tarzı cümlelerden kaçınmanızı öneririm :D öncelik ile sunum nasıl hazırlanılır onu öğrenmeli..
Yine ' SkyFull ' dediği gibi ekipmanlarınız iyi olmalı.
 

IMP4L4

Uzman üye
24 Eyl 2016
1,357
2
- Sabır

- Kendi Tarzın

- Kimseyi Umursamamak

Bunların 3 ü olmazsa hertürlü başarısız olursun zaten.
 

EfsaneviHacker

Katılımcı Üye
3 Nis 2016
506
0
Pc de 256 mb ekran kartı var dahasıda kamera mikrofon hoparlör falan yok kulaklık da yok ses görüntü yok bizim evde
 

Baysal

Genel sorumlu
21 Eki 2012
15,739
1,444
Maalesef defalarca vazgeçmemin sebebi kaliteli bir izleyici kitlesi bulunamaması. Saçma sapan hareketler yapanlar piyasanın büyük kısmını elinde tutuyor.
 

firehackturk

Anka Team Junior
21 Ağu 2016
9,793
112
27
logic bomb
Arkadaşlar hep aynı postları atmayalım . Sabır yazmiş herkes :D . Bu arada başlık ilgimi çekti " Ben Youtuber Olacam " :trl
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Öncelikle,



Saçma diye birşey yok adam o kadar kitle yapmışsa bununda elbet bir başarısı var,başarı olmadan kimse o yerlere gelemez.
 

TurkhisBer

Üye
26 Nis 2016
246
0
3 Sene önce youtube kanalıma PS3 Kulaklık ile ilgili bir video atmıştım. Attığım zaman charles programı ile hileyi basıp youtubede ilk sıralara gelmiştim. Bir kaç gün önce bakmıştım kaç izlenme olmuş diye 11 bin kişi izlemiş. Yani kısaca bir kitleniz yoksa ve youtube seo ve kurallarını bilmiyorsanız youtube de ilk sıralara çıkamazsınız bunun sonucunda da izlenmezsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.