Beni bulabilirlermi..?

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

Arkadaşlar (diyelimki!!) bir türk sitesi hackledim site sahibi şikayet eti ben şunları yaparsam beni bulabilirlermi..
Log tutmayan vpn ama öyle normal log tutmayan vpnler'Den değil internet yasası geçmeyen
ülkelerden satın alınan vpn'ler
tor ağı : arkadaşlar hemde tor ağına bağlansam yüksek bir güvenlik sağlamış olurmuyum..
sonrada off shore mail servislerinden alsam yani
Devlet birimlerinin bilgi alamayacağı internet yasalarının geçmediği ülkelerden alınan log tutmayan güvenli mail servisleridir.Çoğu PGP destekli olup yüksek güvenlik sağlar. bunu alsam..

Log tutmayan modem satın alsam veya modemdeki logları silsem sonrada mac adresimi değiştirsem ondan sonrada bilgisayarımın DNS adresini değiştirsem
bu arada log tutmayan modem'mi yoksa modemdeki logları silmekmi yoksa başka bir modeme bağlanmakmı
arkadaşlar diyelimki başka bir modeme bağlandım ve üsteki saydığım herşeyi yaptım
hala yakalanırmıyım..

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Her siteye farklı yani degişir
Yani benim amacım şu siteye izinsiz girdim ama site açılarını kapatım
index değiştirip alta not bırakarak amacım zarar vermek değil site açıklarınızı kapatmak diye
not bırakmak ondan sonra
yana turkhackteam baskısı koyup diğer tarafa'da takma ismimi yazmak bu bir suç'mudur
polisler beni aramak için çabalarmı..?? önemli bir site olsa

TheUserTM

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
647
0
İzmir

Arkadaşlar (diyelimki!!) bir türk sitesi hackledim site sahibi şikayet eti ben şunları yaparsam beni bulabilirlermi..
Log tutmayan vpn ama öyle normal log tutmayan vpnler'Den değil internet yasası geçmeyen
ülkelerden satın alınan vpn'ler
tor ağı : arkadaşlar hemde tor ağına bağlansam yüksek bir güvenlik sağlamış olurmuyum..
sonrada off shore mail servislerinden alsam yani
Devlet birimlerinin bilgi alamayacağı internet yasalarının geçmediği ülkelerden alınan log tutmayan güvenli mail servisleridir.Çoğu PGP destekli olup yüksek güvenlik sağlar. bunu alsam..

Log tutmayan modem satın alsam veya modemdeki logları silsem sonrada mac adresimi değiştirsem ondan sonrada bilgisayarımın DNS adresini değiştirsem
bu arada log tutmayan modem'mi yoksa modemdeki logları silmekmi yoksa başka bir modeme bağlanmakmı
arkadaşlar diyelimki başka bir modeme bağlandım ve üsteki saydığım herşeyi yaptım
hala yakalanırmıyım..

5oU8mmAyR4ak9sqk31aNhg.jpg

Konuya gelecek olursak aşağıdaki konuya bakın :D

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.