Beni mahkemeye verebilir mi?

Hackinellitonu

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
646
0
SATÜRN
Beyler instagram gibi mail attım bana bu cevap geldi bence kandırıyor ama gene size danışmak istedim böyle bir hakkı var mı?

Teşvik edildiğiniz :trl
MvqQVa.png

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara
siber suçlara her gün her dakka milyonlarca şikayet ediliyo . kimse ufak tefek işlerle takılmıyo rahat ol derim.

Yahu bunu size kim söylüyor? Siber suçlara toplamda 4 kişiyi şikayet ettim şimdiye kadar, biri hapis cezası aldı, biri ıslah evine gitti, ikisinin cezası da adli para cezasına çevrildi. Hiç biri kurtulamadı.

Ardına düşersen - artık avukat ve müvekkillerin de delil toplama yetkisi var aynen Gavuristan'daki gibi - savcı bal gibi yakalar.

Ha bu eleman 99.9% blöf yapıyor o başka. Ama kafanızda yer etmesin "kimse bakmaz" diye.. Kimse 180 küsür lira mahkeme harcı vermek, uğraşmak, didinmek istemiyor ondan kurtuluyoruz. Yoksa yakarlar.

R3DP0W3R

Uzman üye
29 Tem 2017
1,365
1
İZMİR/AĞRI
kardeşim instagramdan yüzünden hiçbir zarar gelmez beni 2 kez savcılağa verdiler hiçbirsey olmadı neden mi çünkü türkiyede instagramla ilgili bir şirket veya büro yok yani içini rahat tut hiç birşey olmaz iyi forumlar

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.