BestSync 6.2.37

Margu

Kıdemli Üye
26 Eki 2010
2,944
0
46266.png


BestSync bir dosya/klasör yedekleme ve eşleştirme programıdır. Program sayesinde dosya ve klasörlerinizin yerel ağ, ağ sürücü, FTP, çıkartılabilir medya araçları (USB diskler gibi) arasında hem yedekleme hem de var olan yedekleme içinde kıyaslama yapabilmesini sağlayabilirsiniz.

File Backup: Program esnek zamanlayıcı sayesinde NAS, FTP, ağ ortamı ve harici depolama araçlarına önemli verileri otomatik yedekleyebilir. Bunu yaparken artımlı ve tam yedekleme şeklinde yapabilir. Dosyaları gerçek zamanlı hemen taşıyıp eşleştirmeyle değiştirebilir. Outlook yedekleme özelliğiyle yeni ağ ve FTP gibi ortamlara şifreyle yedekleyebilir.
FTP Sync: Bir FTP sunucusuyla dosyaları eşleştirebilir. Yüklenen/inndirilen, sadece değiştirilen/değiştirilecek dosyaları sunucu üzerinde otomatik denetleyebilir. Program TLS/SSL desteğine sahip. FTP proksi sunucu desteğiyle kurumsal kullanıcılara güvenlik duvarı arkasında dosyaları eşleştirme yapmalarını sağlar.
USB Sync, Outlook Sync, Outlook Backup: Program Windows mail ve Outlook mail (posta, bağlantı, zamanlayıcı) ev ve işte kullanılan USB disklerde kullanmak için şifreleme özelliği sağlayıp dosyaları eşleştirebilir. Dosyaları USB disklere yükleyip hem evde hem de işte kullanılması sağlanabilir.
File Sync, PC Sync: NAS, paylaşım klasörü, FTP sunucu üzerinde tuttuğunuz dosyaları daima güncellenmiş dosya olarak saklayabilir.
Web Publish: FrontPage desteğiyle FTP protokoller kullanılarak web sitesinde sadece değiştirilen dosyalar yayınlanabilir. Silinmiş dosyalar kaldırılır, güncellenebilir, web sitesine aktarılabilir ve bu sayede daha hızlı ve zamandan kazanılarak iş yapılabilir.
Kullanımı kolay, sezgisel arayüze sahip. Tüm görevler sihirbaz arayüz sayesinde daha kolay bir şekilde yapılabilir.
İki veya daha fazla bilgisayar ile dosya eşleştirmesi yapılabilir. Program tek ve çift yerel dosya eşleştirmesi, dosya yansıtması özelliğiyle bilgisayarlar arasında dosya/klasör güncellemesi yapabilir.
Yedekleme ve geri yükleme: Program tek tıklamayla yedekleme yapabildiği gibi bir sıkıntı olduğunda kolayca yedeklemeyi de geri yükleyebilir. Sıkıştırma oranı ve tam yedekleme yapılabilir.
Windows 2000 ve üzerini destekler.
Aktarılan bağlantı koparsa, bağlantı geldikten sonra dosya devam edebilir.
FTP için dosya yükleme/indirme bant genişliği kurulabilir.
Özel veriler sıkıştırılıp, şifrelenebilir. Varsayılan şifreleme algoritması "Microsoft Strong Crypto graphic Provider" 128 bit RSA/RC2'dir.
Esnek zamanlayıcı ve otomatik görev oluşturulabilir.
Esnek otomatik görev başlatma sayesinde istenilen herhangi bir zamanda görev ataması yapılıp, dosyalar otomatik yedeklenebilir ve FTP'ye otomatik yükleme yapılabilir.
Hızlı arama özelliğine sahip. Joker karakter kullanarak dosya araması yapılabilir.
Tam unicode desteğine sahip.
Bilgisayarı görev bittiğinde otomatik kapatabilir.
Dijital fotoğraf makinesinden fotoğrafları kolayca belirlenen klasöre taşıyıp, otomatik isimlendirebilir.


Download : BestSync 2011 indir - hizli ve güvenli - inndir.com

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.