Beyaz Show'da sürpriz nikâh

MidNighT

Kıdemli Üye
Can Tanrıyar, 9 yıldır birlikte olduğu Petek Dinçöz'e canlı yayında evlenme teklif etti. Çiftin nikâhı da programda kıyıldı. Şahitler RTÜK Başkanı Akman ve Mehmet Ali Birand oldu Can Tanrıyar, şarkıcı Petek Dinçöz'e Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show' adlı programında sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Dinçöz de, önünde diz çöken Tanrıyar'ın teklifini kabul etti. Çiftin nikâhı program sırasında kıyıldı.
Yaklaşık 9 yıldır birlikte olan Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar, dün akşam Beyaz Show'da bir araya geldi. Beyaz Show'a konuk sanatçı olarak katılan Dinçöz, yayın sırasında stüdyoya Tanrıyar'ın girmesiyle ilk sürprizi yaşadı. Tanrıyar, Dinçöz'e canlı yayın sırasında evlenme teklifinde bulundu. Dinçöz de bağırarak, "evet" karşılığını verdi. Sürpriz evlenme teklifini, Beyaz ile Tanrıyar'ın iki gündür Dinçöz'den habersiz planladığı öğrenildi.
Programın konuklarından Mehmet Ali Birand, Tanrıyar'ın nikâh şahidi, sonradan stüdyoya gelen Akman da Dinçöz'ün şahidi oldu. Program ve nikâhın kıyılması sırasında Beyaz, esprileriyle konukları güldürdü. Can Tanrıyar'ın ayağına 2 kere basan Petek Dinçöz ayrıca şarkı da söyledi. RTÜK Başkanı Akman, Dinçöz'e bilezik taktı.

ANALİZ

Sina Koloğlu: Medyatik düğün böyle olur

Beyaz Show, 2008'e damgasını vuracak bir program yaptı. Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar, 9 yıllık beraberliği evlilik ile Beyaz'ın şovunda perçinlediler. Beyaz ile Can Tanrıyar, program öncesi 4 gün boyunca bu konu ile uğraşmışlar. Evlilik için gerekli tüm işlemler bu süre içinde gerçekleşmiş. Petek Hanım'ın yardımcısı Sanem Hanım, çantadan kimliği almış. Dinçöz, hasta olduğu için gittiği hastanede kan örneği bir şekilde ekibe uçurulmuş. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, olayın gizli kahramanı. Başından beri biliyor. Petek Dinçöz'ün bir süredir hem televizyon programında, (Uçan Kuş) hem de gazetemiz yazarlarından Ali Eyüboğlu'nun röportajında söylediği bir sözü biliniyor: "Artık evlenmek istiyorum" 4 gün Beyazıt Öztürk ile Tanrıyar, bu olayı şova yetiştirebilmek için uğraşmışlar. Ve asıl sürpriz, RTÜK Başkanı Zahid Akman oldu. Ankara'daki bir toplantıda Tanrıyar ile Başkan evlilik konusunu konuşmuşlar. Kendisi önerilerde bulunmuş, bu ikilinin evlenmesi konusunda. Bu konu çok konuşulacak. Her açıdan.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.