Beyler Bana Sosyal Mühendislik Örneklerini Verirmisiniz?

embefu

Yeni üye
29 Tem 2017
50
0
İstanbul
1. sa kardeşim ifşan çıkmış galiba bu senmisin -iplogger yada trojan- atarsın adam bakar hemen
2. (sohbet kurarsın adamla) bu facebook senin mi dersin -iplogger-
3. Forumuma bakabilirmisin güzel konular açıyorum -iplogger-
Gerisi sana kalmış ;)

HackCASUS

Katılımcı Üye
25 Ara 2015
962
0
İstanbul
Sosyal Mühendislik Örnekleri Lazım Bana Verebilirmisiniz ? Şimdiden Sağol :RpS_thumbsup:
İnstagram fake scripti vardır bunu kendileri kurarlar yada kullananlırlar bu scriptler şu işe yarar karşı kurbana link atıp bu linke giriş yaptırıp hesabın şifresi veya epostası gibi şeyleri sitesine yada kendilerine ulaşır buna instagram fake scripti denir diğer türlü keylogger bunlar çeşit çeşittir Facebook Fake Scripti İnstagram Fake scripti olarak ayrılır ikiside aynı işe yarar site açarsın kurarsın bu scriptleride kurarsın ve kullanırsın kullanışı link atıp girdirmelidir.

Reftah

Yeni üye
23 Ağu 2017
8
0
Ben daha çok darkcomet trojan yedirme konusunda sosyal mühendislik istiyorum

bu tamamen kişi ile senin arandaki diyolağa bağlı..
ama diyorsan ki benim amacım sadece kurban kasmak eski ama etkili bir taktik güncel popüler oyunlar hakkında bir hile videosu bul youtube'a at açıklama kısmını trojeni'nin linkini koy zaten oyunu oynayanların yaş grubu küçük oldugundan ötürü pek ilgilenmez dosyadaki ile.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.