BEyler Bi BAkarmsınız? AciLL

5 Eki 2007
191
6
Arkadaşlar Benim Bi Sorunum VAr Pc açarken siyah bi ekran çıkıyor ve ''boot from atapi cd-room failure'' Diye bi hata çıkıyor. Ne yapmam LASım Yardım Edermsiniz?

 

MEHMET@GÜL

Katılımcı Üye
27 Şub 2008
676
10
Denizli_BB
Dostum pc.yi tekrar başlat delete tuşuna basılı tut orda bazı ayarlar görüceksin boot olan kısma gir cd room ile hardiskki yer değiştir yada cd rom disable yap yani her açılışta atapi from cd aramaz dahada olmadı iyicene karıştı felan optimize defalt vardır orjinal sfıfr fabrika ayarı onu yap oda olmadı pc saat pilini çıkar tekrar tak bukadar hadi kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.