beyler bi bakın elime boncuk geldi kan topladı acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aLeqTro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aLeqTro

Uzman üye
beyler elıme boncuk geldi özel çinden gelmiş boncuk tabancayla içten kanadı ama dıştan degil ya napcam ya acil

En sağlıklısı doktora gitmen..Burada söyleyeceğimiz birşey uygulandığında kötü sonuç doğurabilir..Yakınlardaki bir sağlık ocağına gidebilirsin..

patlatsam mı kanasında kurtuluym ya yara degil içten kanama hiç sevmem boyle ıslerı

Enfeksiyon kapabilir..Sakın met al bir cisimle patlatmaya kalkma!...Yanlış bir işlemde elinin kesilmesine kadar yolu var...Doktora git..

kardesim boyle durumda yardim bekleyecegin yer burasi degil hastane simdi bir hastanaye git yoksa sonra belkide hayatin boyu pisman ola bilirsin

En İyisi yakında bır sağlık ocagına git .. her doktor her hastaya elbet bir çözüm bulur demişler :)

kan topladıysa birşey olmaz. 1cm den büyükse ciddi birşey olabilir.bende de olurdu öyle doktor büyük oluşursa gelmelisin demişti .

la karınca kadar yara ya bı krem surdum yettı :D ondan degilde kavgada felan yumruk atamıyom ondan :D

la karınca kadar yara ya bı krem surdum yettı :D ondan degilde kavgada felan yumruk atamıyom ondan :D
Arkadaşım Normalde Kilit Atarlardı Ama Arkadaşlar Sana Yardımcı Olmuş Kuralları İhlal Edip Tabi Böyle Durumlarda Kesinlikle En DOrusunu Yapmışlar // Kesinlikle Doktora git bi arkadaşımın da aynısı olmuştu elini kesiceklerdi azdaha küçük diye geçme oda böyle diyordu zorla ***ürdük arkadaşı geç kalma git doktor ilerlerse elini kesebilirdik dedi küçük diyip geçme hemen uç

Arkadaşım Normalde Kilit Atarlardı Ama Arkadaşlar Sana Yardımcı Olmuş Kuralları İhlal Edip Tabi Böyle Durumlarda Kesinlikle En DOrusunu Yapmışlar // Kesinlikle Doktora git bi arkadaşımın da aynısı olmuştu elini kesiceklerdi azdaha küçük diye geçme oda böyle diyordu zorla ***ürdük arkadaşı geç kalma git doktor ilerlerse elini kesebilirdik dedi küçük diyip geçme hemen uç

kardaş korkutmayın ya beni :D kucuk ya foto cekıp koyuym bakın ya :D

bakın foto
6dnf6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.