BFC Point Blank Cheat Tool 2017 - YENİ YAZILIM !

ByFurkan55

Yeni üye
6 Mar 2016
25
0

BFC Point Blank Cheat Tool 2017 - YENİ YAZILIM !



NEDİR

Point Blank Türkiye - TAM için kolaylaştırılmış hile indirme ve uygulama yardımcısıdır. Sizler için güncel hileyi bulup kendini sürekli güncelleyen altyapısı ile hile aramanıza çözüm sunar. İndirilen hileyi ise güncel enjekte programları ile oyuna enjekte etmenize olanak sağlar.

Yeni hileler çıktıkta yazılım sunucusun eklenir. Program bunu algılar ve yeni hileyi önünüze sunar. Kısacası kullandığınız hile fixlendiği zaman programı kontrol edebilirsiniz. Yeni hile eklenecektir. Ayrıca yazılım içindeki "hata bildir" bölümünden bize hilenin fixlendiğini bildirebilirsiniz.

Yapımcı : ByFurkan Programmer

KULLANIM

Programı yönetici olarak açtıktan sonra adımları sırayla takip etmeniz yeterlidir.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=1EOQK44-vOM [URL="https://tik.lat/t4K2s"] İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ[/URL]






ÖNERİLERİNİZ VARSA BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ



 
Son düzenleme:

Hooxer

Uzman üye
20 Ağu 2017
1,162
0
Ötüken
qJqErB.gif
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.