Bilen arkadaşlara soru Bypass&dll

bnmdmbrk

Yeni üye
21 Şub 2016
40
0
Zonguldak
S.a.
Knight online xigncode3 için bypass yapmaya çalışıyorum. İnjectorle ilgili okuduğum yazılarda dll dosyası ile yapıyorlar. Program içinde yapsam olmuyor mu? En son, kod tamamlanınca dll oluşturup kullansam?
 

bnmdmbrk

Yeni üye
21 Şub 2016
40
0
Zonguldak
Windowsun fonksiyonlarını hooklicam. exe içerisinde gerçekleştirsem bu işlemleri olmuyor mu(bu işlem exe içinde yapılınca tespit mi ediliyor). dll ile mi yapmalı illa.
Gerçi dll'nin içerisinde ne olduğuna dair de hiç birşey bulamadım şimdiye kadar. Bende dll içinde yazdığımız fonksiyonlara yönlendiriyoruz heralde diye birşey düşündüm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.