Bilgisayar için bakın

FAKULTE

Katılımcı Üye
27 Mar 2016
498
57
İstanbul
Arkadaşlar bilgisayar alacağım toplatmak mi iyi yoksa 0 dan almak mı ve bana en iyi şekilde çalışan bilgisayar veya doplma olarak tüm bilgileri gönderebilen olursa sevinirim hem oyun için hemde hack için ömürlük bir bilgisayar olsun istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
 

Dolyetyus

Co Admin
21 Nis 2020
1,205
666
Delft
Toplatmak değil de toplamak daha ucuza gelecektir. Bir çok internet sitesi kullanabilirsiniz bunun için. En bilindiği ise İtopya isimli siteydi yanlış hatırlamıyorsam.
 

FAKULTE

Katılımcı Üye
27 Mar 2016
498
57
İstanbul
Hocam bi bilgisayarcı var diyor ne istiyorsan ben eklicem

Bilgisayarcı diyor özel istediklerini yaz ben eklim

Neler toplatayim hocam iyi dayanır mı bana
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Dolyetyus

Co Admin
21 Nis 2020
1,205
666
Delft
Eğer bilgisayarcı samimi olduğun veya akraban değilse pek güvenme. Kurnaz olabiliyorlar bu tür konularda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.