Bilgisayarım USB sunucusunu okumuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhan61

Katılımcı Üye
Merhaba;Arkadaşalar

Bilgisayarıma Flash Bellek ve Kart okuyuncu takarken okumuyor nedenini bilmiyorum.

1 Saat önce okuyordu sonra bir arkadaşımınkini taktım ve okumadı bende bilgisayara format atım ama yine okumadı neden acaba ?

Eğer sadece arkadaşınızın USB kartını okumuyorsa,arkadaşınızın USB kartında bir sorun var demektir.

Benimkini okuyordu sonra arkadaşımınkini taktım ve onunkini okudu onun Flash beleğisinin virüslerini temizlemeye çalıştım sonra okumamaya başladı başka bilgisayardan okuttum orda okudu ama benim PC okuyordu sorunsuz sonra format atıyım dedim attım ve tekrar okumadı.

USB yuvasın da sorun olabilir arkadaşım

Bende öyle düşünüyorum :confused:

Evet arkadaşında dediği gibi o halde USB yuvasında sorun var.

Birde şunu deneyin:

USB kartı bilgisayarın arkasındaki USB yuvasına takıp deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.