Bilgisayarımda Büyük bi sorun var

holocoust28

Uzman üye
26 Tem 2013
1,170
0
Merhaba arkadaşlar son 1haftadır bilgisayarımda ani kasmalar oldu combofixle felan tarattım ama bi fayda yok oyun oynuyorum oynanmıyor kasıyor cpu arada %100 vuruyor bide yeni bişi keşfettim bilgisayarımı güç tasarrufunu alınca müzik acaip yavaslıyor teamwiever veya AA_v3 den bi bakarmısınız uzman kardeşlerim


Yarbayımın dediği gibi Kasadaki tozları Al Format At bi Ozaman Da Aynı ise sistem den dolayı yavaşda olabilir
 

torun1993

Kıdemli Üye
24 Haz 2013
2,302
0
GünahŞehri
Dostum cpu %100deyse kesin olarak söylebilirim ki işlemcin çok ısınıyor .Yada botnet kurbanı olabilirsin internetindede kasmalar oluşuyorsa. Çözüm olarak git 20 liraya iyisinden bir thermal macun al sür ...Kasanın içerisini güzelce temizle açmışken .Botnet konusuna gelirsek bilgisayarını güzelce tekrar tekrar tarattır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.