Bilgisayarınızdan Araba Kullanmayı Öğrenmek İsteyenler.. İşte Müthiş Paylaşım !!!

kardeş bunu download mı edicez site fransızca ya heç bişi anlamadım ben saten 9 yıldır araba sürüom :) gelin gerçeii ile öğretim similasyonu napacanız :p

Arkadaşlar sitede Demo version indirmek için izin veriliyordu.Sanırım Kaldırılmış ama araştırıcam.

yaff once su ındırılenlerın dowload etmesını soyleyın ole onu olsundıye eklemeyın

Yaw Kardeş Tamam Da Insan önce Bi Bakar Degil Mi Yinede Teşekkürler Emegine Saglik :d

emegine saglık abi çok işime yaradı araba kullanmaı biliozda yinede araba gibisi yoq :D:D:D

arkadaşlar isminizi soyisminizi ve mail adresinizi yazın
posta anında gelio
ben şu anda indiriyorum

indiremedik kardes

ginede tşk ederiz kardesim arkadaşlar araba kullanırken ehliyet takmayı unutmayın

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.