Bilgisayarınızı kolayca korumak için tek ihtiyacınız Panda Antivirus Plus Firewall 20

R@inBoW

Uzman üye
23 Ağu 2007
1,770
54
ES-ES
63j2yc6pt9.png


Bilgisayarınızı kolayca korumak için tek ihtiyacınız

Bilgisayar iş hayatında, eğitim ve eğlence için çok gerekli bir araç olmaya başladı. Ancak, veri ve dosyalarınızı tehkiye atıyorsunuz.Bilgisayarınızı çok fazla zaman ve efor harcamadan koruma altına almalısınız.

Yeni bilgisayarınızı her tpite virüs, spyware, hacker, phising ve diğer online sahtekarlıklara karşı otomatik ve sürekli olarak korur. Dahası, özellikle sadece birkaç dakikada yayılabilen ve geleneksel güvenlik programlarının tespit edemediği bilinmeyen tehditleri bloklamak için tasarlanan devrimci TruPrevent™ Teknolojisi size çifte koruma sağlar.

Her tür virüsü otomatik olarak tespit eder ve yok eder

parmağınızı kıpırdatmanıza bile gerek duymadan her türlü virüsü, solucanı ve Trojan'ı otomatik olarak tespit eder ve yok eder. Ayrıca, TruPrevent™ Teknolojisi yeni virüslere karşı çifte koruma sağlar. virüsler yüzünden endişelenmeksizin İnternet'te dolaşabilir, e-posta alıp gönderebilir, online oyun oynayabilir, dosya indirebilir, karşılıklı yazışabilir ve diğer dilediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Virüsleri unutun sadece bilgisayarınızdan alabileceğinizin en fazlasını almaya çalışın!

**Yeni!** ilgisayarınızı casus yazılımdan koruyun

İnternet kullanım alışkanlıklarınızı daha sonra sizin izniniz olmaksızın kullanmak üzere toplayan bir çok program var. Casus yazılımlar sadece özel hayatı gizliliği hakkını ihlal etmekle kalmaz aynı zamanda yavaşlama, bilgisayar ayarlarında ani değişiklikler, izniniz olmaksızın yüklenen çöp programlar vs. gibi problemler de yaratır. izniniz olmaksızın kendi kendine kurulan casus yazılımları ve diğer rahatsız edeci programları tespit eder ve yok eder. Özel hayatınızı koruyun ve bilgisayarınızı sorundan uzak tutun!

**Yeni!** Wi-Fi bağlantıları olsa bile, korsanları ve davetsiz misafirleri engeller,

Korsanlar her gün bilgilerinizi çalabilecek ve onlara zarar verebilecek yeni yollar buluyorlar. gelişmiş bir güvenlik duvarı teknolojisiyle davetsiz misafirleri engelliyor ve bilgisayarınızı bir güvenlik kalesine dönüştürüyor.

**Yeni!** Online sahtekarlıklara karşı koruma


Kolay kullanım: Kurun ve virüsleri ve casus yazılımları unutun

Maksimum kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır: otomatik, kullanıcı dostu, sezgisel, tarama sırasında açık raporlar. Günlük otomatik güncellemeler

Günde en az bir kere virüslere ve diğer tehditlere karşı koruma sağlamak amacıyla güncellenir. Garantili etkililik

Yenilikçi TruPrevent™ Teknolojisi , kötü amaçlı yazılımlara karşı geliştirilen yeni nesil arama motorlarında bulunur ve her türlü kötü amaçlı yazılımı tespit ve yok etmede maksimum etkililiği garanti eder. (virüsler, casus yazılımlar, sahtekarlıklar...)

Maksimum hız

Ultrafast arama motoru, tüm veriyi tararken bilgisayarınızın kaynaklarını minimum düzeyde kullanır. Sonuç olarak fark etmeden korunursunuz.



Minimum sistem gereklilikleri:

-İşlemci: Pentium 150 MHz
-RAM: 96 MB
-Hard disk: 110 MB boş alan
-İşletim sistemi: Windows® XP, Windows® 2000 Pro, Windows® Me, Windows® 98
-Internet Explorer 5.01
-CD-ROM sürücüsü rapidshare
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.