BİLGİSAYIMI AÇTIM D:PROGRAM FİLES SADECE SeTUP YAZIYOR?????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sec77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sec77

Üye
arkadaşlar bilgisayarda 2 günönce herşey normaldi.ama dün açtığımda da herşey normal gözüküyordu ancak D:program files'taki bütün bilgiler silinmiş.Sadece setup diye bi klasör var oda boş.bütün oyunlarım ve programlarım gitti.acil yardım ederseniz ve o bilgileri nasıl geri getirebilirm.

kardes sistem geri yükle 2 gün öncesıne ozman düzelir. BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR /DONATILAR/ SİSYSTEM TOOLS/ SİSTEM GERİ YÜKLEME GİR SONRA BİLGİSAYARIMI BİR ÖNCEKİ ZAMANA GERİ YÜKLE İLERİ DE TARİH SEC ONDAN SONRA YUKLER. VE C ESKİ HALİNE GELİR.

kardes sistem geri yükle 2 gün öncesıne ozman düzelir. BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR /DONATILAR/ SİSYSTEM TOOLS/ SİSTEM GERİ YÜKLEME GİR SONRA BİLGİSAYARIMI BİR ÖNCEKİ ZAMANA GERİ YÜKLE İLERİ DE TARİH SEC ONDAN SONRA YUKLER. VE C ESKİ HALİNE GELİR.

Katılıyorum.. Ayrıca Hardisinklerini boyutlarınıda kontrol et. Belki birisi başka bir yere kopyalamaya calışmıştır...

sistem geri yükleme yaptım ama oyunlar özellikle hata veriyor.anlıcağınız gitti hepsi sanırsam:((((

biçimlendirdiysen de geri getirebilirsin ama D: nin üserine dosya yazmaman lazım.

recover my files
adlı programı şiddetle öneriyorum ;) ya da easy recovery 'yi.bi kaç saat içinde silinen tüm verileri geri getirebilirsin ;)

kolay gelsin. ;)

Son düzenleme:
recover my files programı indirdim.ancak sonunda (key)istedi.olamdı anlıcağın.saol yardımın için

daha doğrusu pek anlamadığımdan ben yapamadım belki ama eğer biraz açıklamalı yazarsan sevinirim.çünkü ingilizce yazıyor ve nerden nasıl nereye girceğimi bilmiyorum.şimdiden saol tekrardan

bu arada en çok sevdiğim PES 4 oyunumdu.onun gittiğine çok üzüldüm.acaba nerden bulabilirim tekrar bu oyunu eğer bilgi verirsen sevinirim

forumdizayn1xj8.jpg

forumdizayn2rh1.jpg

forumdizayn3ay5.jpg

.
forumdizayn4wk3.jpg

forumdizayn5fz8.jpg

.
forumdizayn6zt6.jpg

forumdizayn7lf9.jpg

Serial:X3HR36-14VFPM-HM7KT5-MEH0A7-QP7WN7-6FHH7D-W3UD0P-9RCT2N

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.