Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım hack olayını nerden yaparsanız yapın yakalandığınız zaman suçlu çıkarsınız.
İhan3t 'e katılıyorum.Ve benden sana bir öneri büyük bir sisteme zarar vereceksen laptopla birinin wifisine bağlan.İşini hallet.Sonra laptopu okyanusa at.Tabi bunları yaparken hiç bir kameraya yakalanma.
Tam bir saldırı planı oldu
bu Laptop'u okyanusa at bölümü beni her zaman güldürmüştür
İhan3t 'e katılıyorum.Ve benden sana bir öneri büyük bir sisteme zarar vereceksen laptopla birinin wifisine bağlan.İşini hallet.Sonra laptopu okyanusa at.Tabi bunları yaparken hiç bir kameraya yakalanma.
Yani evden yapsam adamlar şikayet etmese bile suç işledim ama net kafeden yaptığımda adamlar şikayet etmezse sorun yok mudur?
Pkk siteleri hacklersem yarın öbür gün gelip Evi kalaşnikofla taramazlar değil mi?
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.