Biliyormuydunuz...? Msn'de Görüştüğünüz Kişinin Avatarı Zaten Bilgisayarınızda Mevcut

pit10_mikado

Katılımcı Üye
26 Eyl 2006
651
3
biyerlerden
Msn konuşma penceresindeki bütün resimleri kaydediyomuş meğer haberimiz yokmuş işte yöntem.


karşıdaki resmi koyduğu an yada sonra farketmez bilgisayarınızda gizli klasörleri görüntülemeyi etkinleştirin ve


C:\Documents and Settings\tr_forcer(kullanıcı adınız neyse ora)\Local Settings\Temp\MessengerCache klasörüne girin.ve burda biçimsiz biçimsiz dosyalar göreceksiniz



işte burdakiki bu biçimsiz dosyalar aslında karşıdakilerin resimleri bu dosyaları açmanın iki yolu var.1-isimlerinin sonlarında .jpg yazıp açmak.2-çift tıkladıktan sonra karşımıza gelen programların olduğu kutucuktan windows resim ve fax görüntüleyicisini seçip açmak.



Eğer resimlerin hepsine bakmak istiyorsanız windows resim ve fax görüntüleyicisi açıkken dosyaları windows resim ve fax görüntüleyicisine sürükleyin.böylece resimlere hızlı hızlı bakmış olursunuz..
 

alkadras___

Yeni üye
18 Ara 2006
5
0
yıne olumsuz

kardes baktım ole bır dosya bulamadım plus la ne alakası var acıklarsan sevınırım:(
 

fallen_she

Yeni üye
3 Mar 2006
4
0
ya ben msn plus kullanıyorum ama nası çalındığını bilmiyorum solerseniz sevinirim şimdiden teşekkurler...
 

acemi ISTE

Üye
1 Kas 2006
96
0
emegine saglik arkadasim ben bulamadim ama bulanlar var demek ki suc bende birde gercekten plus la nasil oluyor bu konuda bir aciklama yaparsaniz sevinirim gercekten
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.