Biostar Rx 570 8 gb Ekran kartımı satmalımıyım?

THUmut

Üye
4 Tem 2015
66
6
Merhabalar yaklaşık 1 bucuk yıl once bir sistem toplamıştım sistemi tam olarak 4200 tl olarak toplamıştım, biliyorsunuz ki ekran kartı fiyatları uçuşta ve benimde nakit paraya ihtiyacım var. ve açıkcası 8 gb ekran kartı bence gereksiz çünkü piyasada 8 gb gerekensinimli çok az oyun var. işlemcim ryzen 5 1600 af. ben bu kartı güzel bir fiyattan satıp 4 gb lık bir kart almayı düşünüyorum. sizce bunu yapmalımıyım. hazırda bu karta 4500 5000 lira verecek birkaç insan var. sizlerden görüş almak istedim.
 

noktalıvirgül

Deneyimli Moderatör
17 Kas 2020
918
502
Merhaba bilgisayarınızı en çok hangi işler için kullanıyorsunuz önce onu düşünmeniz gerek. Veya ileride gereksinimleriniz değişir mi, özellikle yüksek performanslı ekran kartına ihtiyaç duyan programları ileride kullanacak olursanız, keşke değiştirmeseydim diye düşünebilirsiniz belki. Önce bunun araştırması ve planlamasını yapıp öyle karar vermenizi öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.