- 20 Ağu 2017
- 628
- 0
Bir sitenin şifre ve kullanıcı adını buldum! index nasıl koyabilirim? Nasıl zarar verme imkanım var?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Admiin paneline gir bas indexi
Merhabalar,
Öncelikle admin panelini bulabildiniz mi?
Merhaba bulamadım heyecandan ne yapacağımı şaşırdım açıkçası ama şey yazıyor wp-login gibi bir link var elimde acaba orasımı admin paneli? kullanıcı adı ve şifresi elimde
Evet orası admin paneli oluyor.
Sitenin linkinin sonuna /wp-login.php ekleyip enter'layın.
Örneğin : turkhackteam.org/wp-login.php gibi.
Sonra sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecektir,oraya elinizde bulunan kullanıcı adı ve şifreyi girin.Bakalım girebilecek misiniz.
Girebilirsiniz nasıl index atacağınızıda adım adım size anlatabilirim ama öncelikle kullanıcı adı ve şifre doğru mu onu kontrol edin.
Panele gir shell yükle index bas ve webr00t shelli araştır, conf. Çek diğer sitelerede bas![]()
Hocam bilgisinibulduğumsiteadı/wp-login.php:admin:admin şifrenin admin kullanıcı adının da admin olması lazım demi program öyle diyor ama girmedi :O
not: site çince acaba çince olarak mı admin yazacağım
Şifre yanlıştır o zaman.Büyük ihtimalle brute force'dan düşürdünüz siteyi.
Bazen eski şifreleri verebiliyor o program.
:RpS_scared: sağolun hocam:trl
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.