Bir gecede göğüsleri küçülüp erkek oldu :S +16

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar'lı 21 yaşındaki Thin Sandar'ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor. 21 Haziran gecesi dolunayda meydana geldiği öne sürülen bu ani dönüşümü ilahi bir işaret olarak algılayan binlerce Myanmar'lı* Thin Sandar'ı görebilmek için yaşadığı köye akın ediyor. Hayatı boyunca erkek olmak istediğini söyleyen Sandar'ın durumunu araştıran doktorlar* doğum raporunda 'kız' olarak görülen gencin çift cinsiyetli (hermafrodit) olduğu görüşünde. Sandar'ın şu anda tam anlamıyla bir erkeğin vücut yapısında olduğunu belirten doktorlar bu şaşırtıcı değişimin doğruluğundan emin olmak için resmi raporların beklendiğini belirtiyorlar.
:woott
 

tarkan_ksk

Yeni üye
22 Ağu 2006
15
0
işte o erkek

kiz_erkek_manken.jpg
zuhahahhahahah :yaho1
 

josh61

Yeni üye
8 Tem 2007
40
0
hehehehe yarıldım ya yok böle bişi olamaz o kadar da deil hani önce sakalları çıksın bari heehehe
 

DeimoS 18

Kıdemli Üye
15 Nis 2007
3,088
3
Bursa
sizde sürekli bencede çok saçma diyosunuz hepiniz aynı şey ya biriniz farklı yazsın yaaa hindi gibi hepiniz "bencede çok saçma " bu haberin doğru olup olmadığını bilmeden neden hemen bencede çok saçma diyosunuız siz çokmu biliyorsunuz ?
 

the_serkan

Yeni üye
8 Tem 2007
31
0
hakkari
ben ce kim allahtan istrsese tabi ben kendim olayı araştırmadım ama bir gerçekvardır oda yaradandan ne istersen yaradan kularına yapar ne den mümkün olmayan hiç bişi yoktur hersey ola bili çünkü dünya bu sun demlerini yaşıyu düşünün şeytan laneti saniyede her yeri geziyu bunba inanıyuzda allahu taala bir kızı erkek yapamaz mı arkadaşlar iyi düşünelim allah allah allah ne yüce bir varlıktır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.