Bir gün izin

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
837
35
Ötüken
BİR GÜN İZİN"



Demek bugün izin istiyorsun.Gel ne istediğine beraberce bir göz atalım.

--- Bir yılda 365 gün var. Bir yılda 52 hafta olduğuna ve sen her hafta 2 gün izinli olduğuna göre, geriye 261 gün kalıyor.Hergün 16 saati işyeri dışında geçirdiğine göre ki bu 170 gün ediyor.Geriye 91 gün kalıyor. Hergün 30 dakika kahve molası yıllık 23 güne tekabül ediyor, böylece kaldı 60 gün. Yine hergün 1 saat yemek molası ile geçiyor, bu da bir yıl içinde 46 gün eder.Geriye çalışabileceğin sadece 22 gün kalıyor.Zaten her yıl hastalık nedeniyle işe gelmiyorsun. Kalan 20 gün.Yılda 5 gün de resmi tatiller nedeniyle gitti.Kaldı sadece 15 gün Her sene de 14 gün yıllık izin aldığına göre, geriye sadece 1 gün kalıyor. Ve eğer ben seni o bir gün de izinli gönderirsem;

TANRI BENİ CEZALANDIRIR!!!


Alıntıdır
 

AntiTTOM

Katılımcı Üye
21 Tem 2007
649
6
C:\WINDOWS\system32
Bazen teori ile pratik birbirine uymaz sen bu hesapta 1 gün çalışoyor gözüküyorsun o halde sorarım bu kadar iş nasıl yürüyor periler ve cinlermi çalışıyor yoksa patron hep kendisimi çalışıyor???????????
 

37amfibi37

Uzman üye
13 Şub 2009
1,161
0
Giderken sağda dönerken solda :)
Bazen teori ile pratik birbirine uymaz sen bu hesapta 1 gün çalışoyor gözüküyorsun o halde sorarım bu kadar iş nasıl yürüyor periler ve cinlermi çalışıyor yoksa patron hep kendisimi çalışıyor???????????

katılıyorum ben günde 8 saat çalışıyorum düşünün yani 4 gün mü çalışıyorum yılda ben :) ömrüm çalışmakla geçiyor :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.