Bir hacker ne kadar düzeyde programlama bilgisi olmalı!!!

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

Arkadaşlar size bazen söylüyorum orta düzey Javascript dersi var'mı orta düzey PHP dersi var'mı diye bazıların aklı karışıyor arkadaşlar merak ediyorum bir Hacker ne kadar düzeyde programlama bilgisi olmalı..???
temel dersler olur yani derler temel Python dersleri diye o kadar'mı bilirler
yoksa ileri seviyemi öğrenmem lazım?
yoksa hepsinde ayrı ayrı uzmanlaşmam lazımı?
yoksa dediğim gibi orta düzey bilmemi lazım internete bakıyorum orta seviye diyorum hiç çıkmıyor:(
ne yapsam bilmiyorum videolarda genellikle temel anlatım oluyor ne yapmam lazım ne düzeyde bir
bilgim olması lazım yardımcı olursanız mutlu olurm:RpS_blushing::RpS_blushing:

osm4nl1evl4d1

Kıdemli Üye
15 Mar 2017
4,778
9
T Ü R K
1-Web Uygulamaları, Penetrasyon Testleri ve Hack’e Başlangıç İçin
HTML
Javascript
PHP/SQL

2-Exploit’leri Yazmak veya Anlamak, Shell Kodları ve Rootkitler İçin
C ve C++
Assembly

3-Hack Araçları Üretmek İçin
Python
Ruby
Bash

-YARDIMSEVER ÜYELER KULÜBÜ

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Uğraşacağın alana göre seçeceğin dilde öğrenmen gereken bilgi seviyesi de değişiyor.
Alanla uğraşmıyorum tam hackerlığa uğraşıyorum.!!!
yani web hacker ondan sonra mail hack geçmek değil benim olayım
yani direk hacker olmak hacker olmak için programlama bilgisi network bilgisi lazım ben tek bir alanda değilde böyle öğrenmek istiyorum

Hepsininin orta seviyesini bilesen yeterli sonuçta insansın saydınğın tüm yazılım dilleride uzmanlaşmak çok zaman alır
-Y.Ü.K.
Sorunda bu orta seviyede dersler bulamıyorum!!!!!!!!!!!!!!!:RpS_mad:

1-Web Uygulamaları, Penetrasyon Testleri ve Hack’e Başlangıç İçin
HTML
Javascript
PHP/SQL

2-Exploit’leri Yazmak veya Anlamak, Shell Kodları ve Rootkitler İçin
C ve C++
Assembly

3-Hack Araçları Üretmek İçin
Python
Ruby
Bash

-YARDIMSEVER ÜYELER KULÜBÜ
webtekno'Dan baktın deme:D
bende saten oradan ilham aldım.!!:D
işte ama ne kadar düzeyde bilmem gerek bir bilsem orta düzey ise orta düzeyde dersler bulamıyorum.!!! ya temel anlatıyorlar yada ileri seviye yada uzmanlaştırıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Alanla uğraşmıyorum tam hackerlığa uğraşıyorum.!!!
yani web hacker ondan sonra mail hack geçmek değil benim olayım
yani direk hacker olmak hacker olmak için programlama bilgisi network bilgisi lazım ben tek bir alanda değilde böyle öğrenmek istiyorum

Tam Hackerlik dediğine göre Adli Bilişim, Tersine Mühendislik, Sızma Testleri, Bug Resarch vb gibi alanlarda kendini geliştirmeyi düşünüyorsun bu konuları genel olarak ele aldığımızda sadece Adli Bilişim için açılan üniversite fakülteleri var sırf bu bölümde uzman olabilmek için Tersine Mühendislik Bir Çok Fakültede Seçmeli Ders Olarak Verilmekte ve buna benzer nice örnekler var sence herşeyde uzmanlaşabilir misin bir de bu açıdan bak ama realist düşün :).

Ha yok ben yine de olacam diyorsan daha bilgili kişiler muhakkak vardır onlara danış istersen.

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Tam Hackerlik dediğine göre Adli Bilişim, Tersine Mühendislik, Sızma Testleri, Bug Resarch vb gibi alanlarda kendini geliştirmeyi düşünüyorsun bu konuları genel olarak ele aldığımızda sadece Adli Bilişim için açılan üniversite fakülteleri var sırf bu bölümde uzman olabilmek için Tersine Mühendislik Bir Çok Fakültede Seçmeli Ders Olarak Verilmekte ve buna benzer nice örnekler var sence herşeyde uzmanlaşabilir misin bir de bu açıdan bak ama realist düşün :).

Ha yok ben yine de olacam diyorsan daha bilgili kişiler muhakkak vardır onlara danış istersen.

işte amacım onların hepsini orta düzeyde öğrenmek ben orta seviyede bir hacker olmak istiyorum:D

darkstart

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
535
0
kernel_panic
dostum mr.robot olmayı soruyosan server yönetme ve penetrasyon testing konularını bilmen lazım yani arkadaşların anlattığı 1.numara 2.numara ve 3.numaradan python u bilmen gerekir Bence tabi

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.