Bir hikaye.

SarrafCorpse

Katılımcı Üye
5 Ağu 2012
415
0
İstanbul
PKK şunu bilecekkk..
25 yaşındaki bir terörist dağda karşısında 20 yaşında bir asker görüyor, o terörist 5 yıl sonra hala hayattaysa yani 30 yaşındayken yine karşısında 20 yaşında bir asker görüyor.
35-40 yaşına gelse yine karşısında 20 yaşında bir asker görüyor..
Ve gelip teslim oluyor diyor ki bu ülkenin 20 yaşında askeri bitmez ben 20 yaşında iken karşımda 20 yaşında Türk askeri gördüm 25 yaşına geldim gene 20 yaşında Türk askeri vardı 30 oldum gene 20 yaşında Türk askeri vardı 40 oldum gene 20 yaşında Türk askeri vardı.
Yani bu ülkenin 20 yaşındaki askeri bitmez..
Bunu bilecek ve bu ülkenin kanunlarına riayet edeceksiniz...
Seve seve etmezseniz .... edeceksiniz...​

Bu bakış açısını, polise teslim olan bir örgüt üyesi de dile getirmişti. Hatta bu çarkın hep böyle devam edeceğini ve yirmi yaşındaki gençlerin bitmeyeceğini anladığı için teslim olduğunu belirtmişti.

Ve bizler bu çarkı böyle sürdüreceğimize ve sonsuza kadar böyle ilerlemesi için Vatan için ATAMIZIN emekleri için yemin ettik.​
 
Son düzenleme:

SarrafCorpse

Katılımcı Üye
5 Ağu 2012
415
0
İstanbul
Onlar köyden adam ***ürmüyor onlar kaçırıyor.
Zorla dağdan inecek olanı vuruyorlar bu yüzden teslim olmak isteyenlerde olamıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.