bir şey yapıcam vpn kullanayım mı?

Fr0z3n

Üye
3 Ara 2018
59
0
Olabildiğince anonim kalmalısın VPN kullan derim. Ben genelde DNS ayarlarımı değiştirir VPN kullanır macChanger ile mac adresimi gizler ve başka bir ağda işlemleri yaparım ( kütüphanelerdeki ağlar gibi)
 

TRefex

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
301
0
vpn ye gerek var kardeşim. Çaldığın hesabın kullanıcısının ip sini sorgula ve vpn den oturduğu ülke ve şehire vs. bağlan yoksa hesap doğrulamaya düşer.
 

alismsk234

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
762
3
ya birde macchanger ile mac değiştirince benim wifi kopuyo neden? DUAL parrot os kulanıyorum.
genellikle şöyle gizlenirim; saniyede ip değiştiren torun aracı var tor proxy sonra kendi kimliğimle alakalı adıma eşleşen hiç birşey yapmam
 
Son düzenleme:

S1NYOR

Uzman üye
22 Haz 2015
1,826
20
Baltimore
Olabildiğince anonim kalmalısın VPN kullan derim. Ben genelde DNS ayarlarımı değiştirir VPN kullanır macChanger ile mac adresimi gizler ve başka bir ağda işlemleri yaparım ( kütüphanelerdeki ağlar gibi)

Hahaa dostjm güldurdun tsk...Sen kullanıma acık yerlerde internete bağlanirsan onlar mecbur log tutuyorlar yasalar geregi gerci her türlü log tutuluyor ama öyle bir agda cok kolay bir saldırı yapılabilir dns spoofing.mitm gibi bir çok saldırı yaparlar sana sen gizleniyorum diye dusunurken..
En iyisi parayı kıyacan isviçre tabanlı server kirayalıp öyle kullanacaksın
 

metehanzz

Üye
4 Şub 2019
236
0
Yabancıysa gerek yok fakat şöyle bir husus var.Hesabı alırsan o yabancıyla yaşadığınız yer gibi şeyler örtüşmediği için doğrulamaya düşebilir.O yüzden VPN yi bir ek olarak kullanmanı öneririm.
 

нydrαтнαlleѕ

Saldırı Timleri Genel Sorumlusu
8 Ocak 2017
3,204
1,416
instagram farklı lokasyondan hesaba giriş yapıldığında hesabı kilitliyor. bu yüzden aynı ülkeye bağlı bir vpn kullanmanı öneririm. gizlilik için değil hesabın açık kalması için.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.