Bir varım bir yokum şimdi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asi_kız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asi_kız

Uzman üye
Karanlığın ardına saklanmış gölge misali, bir camın ardından izliyorum hayatımı…
Geliyor, geçiyor yalnızlık kimi zaman…Savruluyorum ince bir çizginin etrafında, bir uçtan bir uca…
Seninle başlıyor sayfalarında gömüldüğüm hikayem…Ve yine seninle bitiyor anlamsızlığında sürüklendiğim hayallerim…
Sustum, suspus düşüncelerimin arasında…
Sustum, anlamsız cümlelerimin ortasında…
Sustum, korkulası duyguların içinde…
Sustum, kapanan kapıların ardında…
Sustum, yalnızlığın duvarında…
Sustum, karanlık odamın penceresinde…
Sustum, kendimi her kaybedişimde...

Ben sustum, sensizliğin kuytularında…

Bir varım bir yokum şimdi…

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.