Bir web sitesinin JS dosyalarını görebilme imkanım var mı?

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
1,151
localhost/e8
Merhaba,
Aslında bir uygulama veya tools'dan bahsediyorsanız yok, ama yeterli bir Js bilginiz varsa sitenin html kodlarından veya klonlama yaparken tahmin yürütebilirsiniz. Belki Uygulaması vardır kesin yok demiyorum benim bildiğim yok. :)
 

groqolia

Üye
1 Mar 2021
79
10
TR
@Eagleweb aslında kafamda şablonu var. Tek eksiğim başka bir api den gelen veriyi karman çorman etmeden JavaScript ile yeni bir JSON dosyası oluşturup her defasında bu JSON dosyasına silmeden veya zarar vermeden güncellemek. Yani en azından ben böyle düşünüyorum :) Kısacası hem dediğim sorunu nasıl hallettiğini görmek için hem de tüm hepsini oluştururken bunun hakkında daha temelli bir fikre sahip olma hakkında sordum :|
 
19 May 2020
238
84
Bilgim olmadığından soruyorum, başlıkta da açıkladığım gibi bir yöntemi var mı?
sunucu için komut dosyası görevi görmeyen bütün dosyalara erişmeniz mümkün, uzantı fark etmeksizin. yani js, json, xml, html, css ve benzeri dosyalara. bunun çalışma ortamı fark etmez, browser, android veya ios olması durumu değiştirmez. örneğin basit bir android oyunda js komut dosyaları oyunla birlikte gelir. websitesinde ise network kısmında veya source kısmında bu dosyalara gözükür.
 

Starzz

Üye
21 Haz 2015
238
58
Google Dev Tools ile Source kısmından bakabilirsin. Ancak minified edilmiş veya webpack ile karman çorman bir hale gelmiş dosya ile karşılaşabilirsin. Ancak dediğim gibi orada inceleyebilirsin.
 
21 Haz 2021
103
18
/tmp
Tarayicilardaki network ve sources sekmeleriyle görebilirsiniz. Network te sizin alıp verdiğiniz dosyalar, sources de sitede olan dosyalar görünür. Herhangi bir 403 forbidden yoksa görünür dosya.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.