Biri Bizi Hackliyor!!!

laklakk

Yeni üye
2 Eki 2006
9
0
önemli olan * öğrenmek değil * öğretileni önemli hususlarda kullanmaktır kardesim ..başarılar dilerim sana ;)

hackingismyjob

Yeni üye
29 Eyl 2006
1
0
herkese s.a

arkadaslar site cok karısık ve sadece sohbet içerikli gibi geldi bana(daha yeniyim yanılıyodurum inş. :) ) umarım paylaşılacak birşeylerimiz de vardır. Bir de sitede trojen içerikli dosya tanıtımı yapanlar var dikkat edelim ltf

sabotai

Yeni üye
4 Eki 2006
1
0
arkadaşlar bende yeniyim gerçekten öğrenip öğreteceğimiz bi olşumsa amenna gördüğüm kadarıyla burda herkes muhafazakar çok ama çok memnun oldum ALLAH hepinizden razı olsun:yaho1 :yo

yaramaz

Yeni üye
2 Eki 2006
22
0
En önemli nokta canlar siteden döküman aldıktan sonra 1.nci kural KESİNLİKLE HİÇ SIKILMADAN USANMADAN DENEME YAPMAKTIR BIRAKTIĞIN ANDA BİTER ve bu isten sıkılırsın sürekli deneyeceksin basarana kadar ben bilirim 4 saat uyku ile durduğum günleri bu isler ZORDUR SABIR ÖZVERİ ister SAYGILARIMI SUNARIM tessekürü unutma ...
hacker adam sevgilisini ihmal etmez...

TuT@NK@M0N

Uzman üye
3 Tem 2006
1,288
5
arkadaşlar herşeyden önce birbirimize saylıgı davranmaya özen gösterelim paylaşımlarla her konuda birbirimize yardımcı olalım.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.