Birisinin WhatsApp mesajlarını nasıl okuyabilirim?

Gondolcu

Üye
2 Ağu 2021
73
20
Telefonuna çeşitli virüsler(Keylogger, Rat vs.) yollayabilirsiniz. Bir virüs hazırlayarak onu bir resme, ses dosyasına, apk uygulamasına gömebilirsiniz. Böylece hedef tuzağı açtığında telefona erişiminiz sağlanmış olur. Daha detaylı bilgiyi forumdan bulabilirsiniz. Kolay Gelsin.
 

1923ruhu

Yeni üye
31 Tem 2021
18
4
26
Vallahi kardeşim sana bu forumda sadece nasıl olabileceğini söylerler risk için nasıl yapılabileceğini ne yapman gerektiğini söylemezler o yüzden fazla medet umma kendini geliştiriceksin yani.İyi biri çıkarsa iyi olur senin için onu bilemem
 

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,741
404
Kainat
Merhaba arkadaşlar birinin WhatsApp mesajlarini nasil okuyabilirim bana yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba sayın üyemiz,
Bunun için üç yöntem vardır:
1) Şahısın telefonu rootlu olmalı! Telefondaki wp data kaydını alarak bilgisayarda açabilirsiniz. Rootlu olmalı çünkü wp mesajları şifrelediği için wp klasöründeki şifreyi almalısınız. Bunun hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz internete "bilgisayardan whatsapp mesajlarını okumak" yazarak bilgi edinebilirsiniz.

2) Telefona whatsap web tarzı programlar kurarak şahsın haberi olmadan whatsapp'ı okutabilirsiniz.

3) Telefona rat atabilirsiniz.

Bunlar dışında başka bir yöntem yoktur
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.