Bizde Verelim O zaman pkk'ya toprağımızı... ama ;

kreiNtiNho

Katılımcı Üye
2 Ağu 2012
335
0
Edremit/Bal.
Altını diyecektim bunlar bu toprağın altınıda hak etmez. TOPRAK bile bunları kabul etmez.


PKK'yı Bitirmenin Kısa Yolu; BORDO BERELİ'ler DAĞA ÇIKACAK , HER BÖLÜK 1 YERİNE 3 BÖLÜK ÇIKACAK YANİ TOPLAM 30 KİŞİ 10 YERİNE O ZAMAN İŞTE İŞİMİZ KOLAY OLUR VE DAHA ÇABUK BİTİRİRİZ BU ÖRGÜTÜ AMA BUNUN ARKASINIDA DÜŞÜNECEĞİZ..
BUNLARI HABERSİZ YAPACAĞIZKİ ANİDEN OLDUĞU İÇİN HAZIR OLSUN VE GELELİM HAVA KUVVETİNE , yaklaşık 5-6 tane F16 uçağı göndermek gerekiyor bütün dağı bombalasınlar kaçacak yer bulamasınlar onlar bombalıyınca karadan TÜRK ASKERİ saldırsın ve bayaabi it vuralım..

Pkk örgütü arkası; Bunlar öyle kolay değil arkalarında; ergenekon,israil,amerika gibi ülkeler var. Hiçte kolay değil allah sonumuzu hayır eylesin.
 

kreiNtiNho

Katılımcı Üye
2 Ağu 2012
335
0
Edremit/Bal.
O değil bordo berelilerin sonu neden düşünülmüyor, tut -ki bu ülke pkk tarafından ele geçirildiki ; imkansız birşey bu. Bordo bereliler ne yapacak. ? Abi zaten keskin nışancısın her 5 merminden 2 si adama gidiyor öldürüyorsun bu ülkeye kazandırtsan ne olacak ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.