Suikast ve best play sizlerle multiplayer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam hikaye modunu denedinizmi ?
Suikast ve best play sizlerle multiplayer
Evet hikayeyi bitirdim normal de 6-7 saat arasında sürüyor ben zor modda oynadığım için 8-8,5 saat de bitirdim o özlediğimiz cod köklerine dönmüş sadece bir bölüm çok zor spoiler olmasınHocam hikaye modunu denedinizmi ?
Oo hocam gamepass'te olduğunu söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim kesinlikle oynamayı deneyeceğim.Evet hikayeyi bitirdim normal de 6-7 saat arasında sürüyor ben zor modda oynadığım için 8-8,5 saat de bitirdim o özlediğimiz cod köklerine dönmüş sadece bir bölüm çok zor spoiler olmasıno bölüm delirtti beni WWII de ki tank bölümü daha kolaydı o derece zor geldi bana eleştiri yapacağım tek şey grafikler çünkü 8. Nesil konsollara çıkmaya devam ediyor bu yüzden grafikler den bir tık kısmışlar. Onun haricinde bayağı zevkli kesinlikle tavsiye ederim zaten gamepass üzerinden oynuyorum fırsatınız varsa es geçmeyin oyunu gerek hikayesi gerek multiplayer olsun harika. Hikaye de mw3 de ki berbatlık gitmiş oyunu daha çok taktiksel hissetmek için plakalar eklemişler ama o kadar da olsun zaten sonuçta askeri taktiksel savaş oyunu.
Birde imkanın varsa mutlaka konsoldan oyna evinde yoksa bile bir ps cafede oynasan bir saat sonra pc de evde devam etsen yine iyi olur çünkü konsol da ayrı bir zevkli o zehri almalısınOo hocam gamepass'te olduğunu söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim kesinlikle oynamayı deneyeceğim.
270 GB olduğunu görmeseydim keşke neyseki yerim var ama indirmeye üşeniyorum bir boş zamanımda artık teşekkür ederim.Birde imkanın varsa mutlaka konsoldan oyna evinde yoksa bile bir ps cafede oynasan bir saat sonra pc de evde devam etsen yine iyi olur çünkü konsol da ayrı bir zevkli o zehri almalısın![]()
Evet onu söylemeyi unuttum ama her mb hatta kb sine değiyor korku bölümü var oyunda o derece değişmiş270 GB olduğunu görmeseydim keşke neyseki yerim var ama indirmeye üşeniyorum bir boş zamanımda artık teşekkür ederim.
Şuan bi yükseldim oyuna son zamanlardaki COD oyunlarını kimse sevmiyordu fakat bu oyunda öyle birşey yok gözüme bir hoş geldi.Evet onu söylemeyi unuttum ama her mb hatta kb sine değiyor korku bölümü var oyunda o derece değişmişzor bölümün spoilerını vermeyeceğim sadece o bölüme gelmeden önce süper Mario da antreman yapmak lazım
![]()
Evet evet buna gerçekten çok uğraşmışlar kendini o bakımdan belli ediyor zombi moduna hiç girmedim onu da denemek istiyorum ama ses konusunda da güzel yatırım yapmışlar bunu hikaye de değil de multiplayer da fark ediyorsunŞuan bi yükseldim oyuna son zamanlardaki COD oyunlarını kimse sevmiyordu fakat bu oyunda öyle birşey yok gözüme bir hoş geldi.
Teşekkür ederim hocam kesinlikle deneyeceğim.Evet evet buna gerçekten çok uğraşmışlar kendini o bakımdan belli ediyor zombi moduna hiç girmedim onu da denemek istiyorum ama ses konusunda da güzel yatırım yapmışlar bunu hikaye de değil de multiplayer da fark ediyorsun
Akşamdan koysak sabaha iner klasik takdikEvet onu söylemeyi unuttum ama her mb hatta kb sine değiyor korku bölümü var oyunda o derece değişmişzor bölümün spoilerını vermeyeceğim sadece o bölüme gelmeden önce süper Mario da antreman yapmak lazım
![]()
Microsoft ile alakalı değil daha önce de elle tutulur çok başarısı yoktu ghost Advenced İnfinite black ops 3 ve 4 bunlar da berbattı tam tersi Microsoft toparladı bunları WWII Vanguard MW 1 MW2 remakeler güzeldi Black Ops 6 da efsaneler arasına girecek belli ki MW III ise multiplayer kısmında harika oldu tarihinde ki en büyük sponsorlu içerikler ve harita bolluğunu yaşadıCall of duty'e son modern warfare serisinden sonra bıraktım. Multiplayer özelliklerini story moda entegre etmişler o da pek sevilen bir şey değil. Son zamanlarda ki activision'ı pek beğenmiyorum. Özellikle microsoft'a satıldıktan sonra bir şeyler oldu firmaya.
Modern warfare 2019 güzeldi yalan yok, ama sonradan kötüleşmeye başladı benim düşüncem. Vanguard da idare eder bir oyundu bence.Microsoft ile alakalı değil daha önce de elle tutulur çok başarısı yoktu ghost Advenced İnfinite black ops 3 ve 4 bunlar da berbattı tam tersi Microsoft toparladı bunları WWII Vanguard MW 1 MW2 remakeler güzeldi Black Ops 6 da efsaneler arasına girecek belli ki MW III ise multiplayer kısmında harika oldu tarihinde ki en büyük sponsorlu içerikler ve harita bolluğunu yaşadı
Valla hocam ben yavaşyan korsana kayacam gibiSteam'de 2400 lira olan oyun PS'da 2800. Pc gamepass veya xbox almaktan başka çare bırakmıyorlar![]()
Korsana karşıyım her türlü, ama elden o geliyorsa bir şey diyemem, Türkiye'de bunun etiğini tartışmak mantıksız olurValla hocam ben yavaşyan korsana kayacam gibi![]()
Aman hocam nazar değmesin gamepass kaldı sadece onu da kapatmasınlarSteam'de 2400 lira olan oyun PS'da 2800. Pc gamepass veya xbox almaktan başka çare bırakmıyorlar![]()
BTK görmemeli bu konuyuAman hocam nazar değmesin gamepass kaldı sadece onu da kapatmasınlar
BTK, BTK’ya erişim engeli getirdi diye bir haber görmüştümBTK görmemeli bu konuyu![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.