kullşandığın temaya bağlıdır o her temada olmaz temadan bağımsız yapmak istiyorsan oda uğraştırır sıfırdan tema yapmak daha kolay olur heralde en azından bana göre
Kerem Saygın
şöyle br şey diyorsun değil mi ?
html styles ile yapabilirsin sanırım dur deniyim yapabilirsem atarım.
Overlord LightNovel [Önsöz & Bölüm1] | Kerem Saygın
mesela şu yazıya bak anasayfada gözüküyor ama konuda gözükmüyor bunun giibi değil mi
?
Herhangi temayla biraz oynayarak yapabilirsin
evet bogle istiyorum
yayınlar kısmına geliyorsun.
eklediğin yazıda html kısmı var eklediğin resim img etiketiyle gözükür ona şu atrribute'ü ekliyorsun
styles="display:none"
nasıl oynayabilirim ne yapabilirm yani
Konu başında küçük resim istiyorsan ben en konumun en üstünde paylaşıyorum otomatik olarak knu resmi oluyor.
normal resim koymak ise hizliresim'e yükle html bölüme geç bloggerdan istediğim yere html resim odunu koy.
İlk olarak sana yardım etmesi için DreamWeaver adlı programı indirebilirsin
Sonra temadan o istediğin üst yerde birşey varsa sil.Table aç.Bu kadar fakat her yapışında Ftp ile oynayacaksın.
Edit:Sorununu tam olarak anlamadıysam kusura bakma
temaya sakın dokunma bloggerda temaler çok sorunlu en ufak bir kısmına dokundunmu saçmalamaya başlıyor özellikle responsive tasarımlarda birbirini referans alan pek çok iç içe div olunca ufak bir değişiklik resmen kelebek etsi yaratıyor nereyi ne bozuyor çözene kadar imanın gevrer.
resim makelde gizlendi ama gene gözükmüyor tema sıkıntlı galiba yeni tema yüklesem içindekiler gidermi ?
yazıları diyorsan sıkıntı olmaz.Tema olarak minima colored öneririm.
Atsana bir bana siteni
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.