Bomba Haritası Takitikleri

Rival

Özel Üye
28 Eki 2013
7,264
2
F-Rebels İçin
1.Bomba kurduğunuzda bombanın yakınına pusu kurmayın bombadan çok uzaklaşın (ama sesini duyacak kadar).

2.Eğer C-5'iniz varsa bomba kurduğunuz yere C-5 atın ve uzakta pusu kurun. (Eğer ses kartınız kötü ve oyunda uzağa gittiğinizde bomba sesi duyulmuyorsa ses kartını çıkarıp bilgisayarınızı satın aldığınız bilgisayarcının kafasına atabilirsiniz :p )

3-Destek gelmeden bomba kurmayın. Eğer tek başınıza kaldıysanız bomba kurmayın TDM gibi oynayın.

4-Ayarlardan gölge efektini açın. Gölge efekti kullanabilen bir bakımdan Wall Hack yapmış olur çünkü bazı duvarların arkasındaki gölgeleri görebilirsiniz.

CT-Force için

1- Luxvillede bir arkadaşınızla anlaşıp köşedeki kutuya çıkıp arkadaşınızın başından atlayarak kapının üstünde durabilirsiniz. Ordan gelene geçene HS atarsınız.(ALINTI)

2- Sentry Base de CT Canlanma bölgesindeki karşıya geçmek için bulunan 2 kö prüden aşağıdaki tentelerden birine atlayıp dış yoldan gelen F-Rebels'leri haklayabilirsiniz. (100% Benim Taktiğim)

TDM Taktikleri

1-Eastern Road'da bıçak maçı yaparsanız düşmanlara aşağıda (Yolda) kapışmak istediğinizi söyleyin. Kabul ederlerse aşağıda otobüse girip kapısına C-5 atın. Giren mahvolur. (100% Benim Taktiğim)

2- Arada bir NG'li silahlar kullanın

3- RPG-7 kullandığınız bir haritada (örnek : maint Mansion) adama değil adamın altına sıkın. Adama doğrudan sıktığınızda füze geçse geçse içinden geçer ve arkasındaki duvara veya başka birşeye çarpar.

4-RPG-7 veya Sniper ile oynanan bir haritada bıçak kullanın. XP ve Puan kazanmak için ideal.​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.