Bozuk HDD Tamiri

Walou

Yeni üye
17 Mar 2008
23
0
Arkadaşlar ben burada yaniyim ama burada gezerken bozuk HDD'leri tamir etmek için bii program yayınlamışlardı acaba bana işe yarıyan ve onu sanıl kullanıcagımı bilen varmı acaba valla bana yardımcı olandan allah razı olsunn şimdiden:(
 

Walou

Yeni üye
17 Mar 2008
23
0
Kimse bana yardımcı olmicakmı yahuu aloooo millett uyanın engin bilgili kişilerr
 

nedimkavak

Katılımcı Üye
11 Ara 2007
353
2
valla bilader benyardımcı olamayacağım ama inşallah yardımcı olan biri çıkar ama umudunu yitirme sabret...
 

61macit61

Yeni üye
8 Ara 2008
18
0
arkadaşım harddsik tamir edecek program diyosunda ne gibi tamir?
harddiskte fiziksel hasar vs den kaynaklanan bi hata varsa bunu düzeltemessin çünkü harddikler havanın olmadıgı ortamlarda içinde diskler denge edlip yerleştirilir ve kapatılır yani bunun tamiri yoktur.

ama harddiskimi sıfırlamak istiyorum diyosan(format değil)fdisk yaman gerekir oda burda anlatabileceğim bişe değildir.Bunuda en iyi tanıdıgın birinden dinleyip anlayabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.