Instagram Brute Force Atakla İlgili Sorun Yaşıyorum

maho3344

Üye
29 Haz 2021
99
7
38

Selamün aleyküm hayırlı akşamlar. Brute force Instagram atak ne kadar sağlıklı bir çalışma ve bu ne kadar sürede şifreyi buluyor. En aktif ve son yazılm hangisidir? Saatlerdir kendi hesabıma deniyorum ama hiçbir sonuç yok.​

Teşekkürler anlayışınız için.​

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

sillyCRİMİn4l

Katılımcı Üye
21 Haz 2021
285
137
merhabalar öncelikle brute forceden sonuç almanız pek mümkün değil çünkü artık neredeyse tüm sosyal medya buna önlem aldı artık hesaplar korunuyor yani bir hesapta aynı anda sadece 5 tane şifre denenebiliyor sonrasında 1 dakika sınırı koyuluyor eğer saldırı hala devam ederse hesap bloke bile olabilir yani anlayacağın brute forceden iş gelmez belki proxyler yardımıyla çalıştırabilirsin ama bedava olan yani github gibi yerlerde mevcut olan çoğu proxy ölü yani iş gelmez ama phishing veya sosyal mühendislik yaparak hesap çalman mümkün phishing veya sosyal mühendislik ile ilgili daha detaylı bilgi için araştırma yapabilirsin iyi forumlar
 

Krypthon

Katılımcı Üye
21 Ağu 2021
795
752
Tien-Şan
Merhaba;

Artık brute force aracı biraz ilkelleşmiş durumda doğru düzgün çalışanı da bulman artık çok zor ve artık bütün platformlar brute force attack için önlem almış durumda bence sosyal mühendislik yada mıtm ,metasploit kullanarak işini daha profesyonel ve daha net bir şekilde çözebilirsin.

İyi Forumlar..
 

maho3344

Üye
29 Haz 2021
99
7
38
Çok teşekkürler arkadaşlar. aktif ve daha güncel programları araştırmak lazım sanırım. Araştırılacak sizce yeni güncel neler vardır?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

vEveryone

Üye
27 Kas 2020
208
77
Almanya
Brute Force güçlü bir saldırı yöntemidir ancak detaylarını iyice bilmen gerek proxy gibi vb. güzel bir saldırı yapabilmen için. Hesabın şifresini bulabileceğini garanti veremem belki saniyeler belki dakikalar belki saatler haftalar günler sürer.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.