BSplayer Pro 2.26 Build 956

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
BSplayer Pro 2.26 Build 956

bsplayermedialibrary1e3gu1.jpg

turk.gif
BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm codec'leri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya downloadilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.

Bu dosya içerisinde ayrıca beğeneceğiniz BSPlayer kabukları da veriyorum. BSPlayerinizin görüntüsünü değiştirebilmek için verdiğim dosya içerisindeki Selected Skins klasöründe bulunan dosyaları, programı kurduğunuz klasör içindeki SKin klasörüne kopyalayın. Daha sonra programı çalıştırıp üzerinde sağ tıklayın. Options>Skins'i seçip kabuklara bakabilirsiniz...

eng.gif
World's most popular multimedia player! Ever since the very beginning in the year 2000, the BS.Player has been one of the world's most popular multimedia players. It is popular for many reasons, one however should be pointed out: BS.Player is the first player ever to enable its users to focus on watching the movie instead of dealing with poor computer capabilities or running around looking for a proper setting and codec.

BS.Player is a Windows ® player that plays back all kinds of all sort of media files ( avi / mpg / asf / wmv / wav / mp3...) and specialises in video and divx playback. It can also display subtitles. Also available are different skins for this player.

The BS.Player 2.2 does not only play, but with the BS.MediaLibrary it also manages your multimedia content. You can sort the content in playlists, which enable you to work with files faster and more easily. Playlists may be created through the BS.MediaLibrary module or directly through the primary BS.Player 2.2 module.

Last but not least - BS.Player is a product for the world public so it is equipped with a treasury of subtitle options which enable the users to watch multimedia files in many of the world's languages.
What does the BS.Player™ 2.0 Pro have to offer:
- Customizable Equalizer
- Support for Capture/Tuner devices
- Capture Video to file
- Integrated subtitle editor
- Network file buffering
- Improved subtitles
- Improved VMR9 support
- Technical email support
- DVD support (codecs required)
- Free one year subscription upgrade

Changes in BS.Player 2.26, December 24, 2007:
- fixed improperly functional CD-TEXT support
- fixed problems with 'Enqueue', after enqueue playlist was reset to first item
- sometimes media library didn't add custom extensions, fixed
- Matroska files (MKV) can now also be played from uncompressed rar archives
- improved Vista and EVR support
- some other bug fixes and changes

Homepage - https://tik.lat/UZToG

Size: 8.53 MB


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.