BSR Görüntü Kaydedici (1.5 SAAT KESİNTİSİZ)

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
bsrzn4.jpg


Screen Recorder ekran üzerinden AVI film ve BMP resimler çeker. Tüm desktop'ın* belli bir pencerenin veya belli bir bölgenin filmini çekebilirsiniz. Veya el kamerasını kullanabilirsiniz. 'WatchIt' modu ile Screen Recorder'ın filmi çekilen bölgenin içeriğini takip etmesini ve içeriği değiştikçe otomatik olarak filmi çekmesini sağlayabilirsiniz. AVI dosyanızın sıkıştırma (compression) özelliklerini* boyutunu ve hızını belirleyebilirsiniz. 'Record' ve 'Stop' tuşları için kısayol tuşları belirleyebilirsiniz.

Screen Recorder* Fotoğraf ve Film Stüdyolarına sahiptir. Resim dosyalarından (boyutları* çöznürlükleri vb faklı olsa dahi) AVI film oluşturabilirsiniz. Mevcut AVI dosyalarının hızını ve sıkıştırma özelliklerini değiştirebilirsiniz.

Mouse hareketlerini de video'ya kaydedebilir* videonuza alt yazı (not) ekleyebilirsiniz.

Freeware

Download: https://tik.lat/oCjCS
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.