Evet Arkdaşlar Başlıktaki Gibi
ruhu olmayan bir bayanı
gizli aşk yaşayıp sorada pişman olmuş halimi yoksa ??
valla pek hayırlı birşey anlatmadığı kesin
hiç birşey.
Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum şakak kemiğinden giren levye görüyorum
Yaptıkları yüzünden yüzünü kaybetmiş yüzsüz bir kadını
Duvarın kadın olduğunu
Heçkır Bir Duvar Kadın Olduğu Mikooo
Akılsız davramdığını bence
Pek hayırlı bişey değil gördüğüm ama neyse ..
sen onu diyon ben ilkinde köpek kafası gördüm sanki :RpS_lol:Ya bakınca iki tane kafa görüyorum hocam normal mi?
bir bayan meme kanseri olmuş ve gördüğü şiddet karşısında dayanamayıp kafasını yoketmiş ama bir köşeye fırlatılmış ve bunuda umursamamışlarki ağlayacak omuz bulamayıp omzunu tutmuş
:trl şaka şaka psikologmuyuz hacı ne bilek
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.