Bu Kadin Ewİnİ Alana Kendİsİnİ De EŞantİyon Werİyorrr::::::::::::::::d

golca14

Katılımcı Üye
19 Eyl 2007
606
15



Evini satışa çıkaran Amerikalı kadın promosyon olarak kendini vaad etti..

Evini 600 bin dolara satışa çıkaran 48 yaşındaki kadın, evini satın alacak olan müşteriye evle birlikte kendisini hediye edecek!..

Bir açık artırma sitesinde evini satışa çıkaran Amerikalı bir kadın, evi satın alacak kişiyle evlenmek istiyor. ABD’nin Denver kentinde yaşayan Deborah Hale (48), internet sitesindeki açıklamasında, evi satın alacak 40-60 yaşlarındaki evlenmek istediğini belirtti.

Kendine değer biçemiyor

1910 yılından kalma evi satın aldığını ve yeniden dekore ettiğini kaydeden Deborah Hale, tek başına yaşamaya katlanamadığı için böyle bir öneride bulunduğunu ifade etti. 3 odalı, dayalı döşeli, bilardo masası ve jakuzisi bulunan eve 600 bin dolar fiyat biçen Deborah Hale, kendisinin değer biçilemez olduğunu belirtiyor.
 

R@inBoW

Uzman üye
23 Ağu 2007
1,770
54
ES-ES
walla o kadının resmini gördüm değil evi bana parasız versin gene o kadınla beraber olmam daha gencim ben aaaa :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.