bu program yasaklidir ! ama bize degill..

magnito

Yeni üye
6 Mar 2007
16
0
belirsiz
link kırık falan değil oldukca güzel bir dowland var ayrıca barracuda 7048 bit lik bir t3 baglantın varsa benim gibi 10 saniyede indiriyorsun tekrar saol süper bi program
 

EINSATZ

Yeni üye
16 Mar 2007
43
1
Kardesler eger Mozilla Firefox tan girerseniz link yok, ona izin vermiyor.Eger
internet explorerden girersen izin var.Bende denedim. Ve simdi Explorerden indiriyorum.145 MB. oldugunu yaziyor. Bence tekrar IE den deneyin.
 

CE_OS

Yeni üye
18 Mar 2007
1
0
321 Studios 6-in-1 Suite for your Home DVD Creation.

(note: 321Studio is no longer productions or support updates! Due Civil rights to shut bussiness down!)
YASAL ve lisansli CD ve DVD lerin butun koruma kilitlerini kirip 1/1 copya yaptigi icin uluslararasi mahkemeler tarafindan firma kapatildi bir daha bulamayabilirsiniz cok guclu butun set ve crackler;

iNCLUDES:

-DVD X COPY Platinum -herseyi 1/1 kopyalar
-DVD X COPY Xpress
-DVD X Show
-DVD X Maker
-DVD X Point
-DVD X Rescue -okunmayan bozuk CD ve DVD leri okur


DOWLOAD


http://www.megaupload.com/?d=01VJIYHZ

rar şifre: appzpla.net


senınkıde ınat kardes mıllet bosa demıyodur heralde neyse yınede emegıne ıstınaden bısey dıyemıcem ..sıte yasaklı antıbanla acsanda ılerı sevıyede ındırme asamasında acılmasını engellıyor www.43megaupload.com dıye bısı cıkıyor ve gummm daha ılerı gıdemıyosun ....sen nasıl ındırıyosan artık
bıda denede bıze caps goster bakalım bız becerıksızızzz
 

tmp5121

Yeni üye
25 Mar 2007
1
0
TEŞEKÜRLER kardeş.
Link ler saglam . banlanan sitelere girmeyi bilmiyorsan bu işlerle uğraşmayın . link kırık demeyin .uğraşanlarında emeklerine saygı gösterin.
 

yanikbugdaylar

Yeni üye
25 Mar 2007
1
0
Ellerine saglik arkadasim .
Ben ilk linke bastigimda olmadi ama sonra linki kopyaladim ve explorere yapistirdim oldu simdi indiriyorum .Arkadaslar konulari okuyun derim size tiklayip da link kirik demeyin hemen .
 

hOZGURh

Yeni üye
30 Haz 2007
8
0
usta megaupload sitesi mahkeme kararıyla yasaklanmıştır dyo ayrıca dediğin programın tam adını yazarmısın (siteyi açmak için olan program)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.