Bu Resimleri Cekenler Kac Galon Su Yutmuştur:D

ShadowOfDeath

Katılımcı Üye
3 Ocak 2006
853
7
72416eq.jpg

bigwave39ms.jpg

cruiseshipbigwave3ij.jpg
72416eq.jpg

bigwave39ms.jpg

cruiseshipbigwave3ij.jpg
 
Son düzenleme:

khanjar

Yeni üye
6 Ocak 2007
1
0
:D:D:D:D:D yaa harbiden yaaa sana lafım yoktaa gercek olmayabilirr neden bu kadarr emin konusuyosun ki..!! ama EmEgE SaYgII..!!!
 

__ELFPRiNCE__

Yeni üye
10 Eki 2006
8
0
beyler neden gerçek olmasın eski Japonyada ki en buyuk tsunamı olayını sanki bilmionuz dogal afet bu gayet normal resimler bence
 

zafarra

Yeni üye
17 Şub 2007
17
0
bu kadar buyuk dalga varmıkı :D dıkkat edersenız kuledeklı adam ellerı cebınde pıraz panık yapması lazım degılmı :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.