Bulanik GÖrÜyom Dİye Doktora Gİttİ Bakin Ne Çikti GÖzÜnden

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
836
35
Ötüken
kurtgo9.jpg


Vida kurdu.. bir tür sinekle bulaşıyor hangisi olduğunu hatırlamıyorum fakat parlak renkli bir sinek. larvalarını püskürterek bırakıyor..
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
çok fena bişey öncedende görmüştüm ....


Not: Resim upload ederken resimler üzerindeki reklamlara dikkat edelim..
 

arsoy

Katılımcı Üye
27 Ara 2006
628
3
TurkHackTeam
bunu deildi kafadan falan cıkanları görmüştüm allah korusun kimseye gelmesin böle bisi...bu arada saolsın...
 

sauron90

Katılımcı Üye
21 Ocak 2007
435
3
Www.TurkHackTeam.OrG
ya bunu gördüm şimdi acaba benim gözümdende bu çıkarmı bide bu vida kurtu göze nasıl girmiş ya onun beim gözümden çıktığımı varsayarsak tabi ALLAH korusun hayatımın sonuna kadar midem bulanır ya
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.