'Buzadam'ın 'laneti' sürüyo

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
'Buzadam'ın 'laneti' sürüyor

Alpler'de bir buzulda bulunan ve "Ötzi" adı verilen 5300 yıllık donmuş ceset etrafında dolaşan "lanetli" efsanesi* bu keşifle bağlantılı 6. ölümle devam ediyor.

otzi041105_ic.jpg



The Australian gazetesinin haberine göre* kısa süre önce 'Buzadam' Ötzi ile ilgili kitap yazan 63 yaşındaki moleküler kimya uzmanı arkeolog Tom Loy* iki hafta önce Brisbane'deki evinde ölü bulundu.

ABD doğumlu ve Avustralya'nın Queensland Üniversitesi Arkeoloji Bilimleri Laboratuvarı Direktörü Loy'un cansız bedeninin evinde günler sonra bulunduğu belirtildi. Arkeolog'un yıllardır bir kan hastalığı çektiğini yazan gazete* hastalığının Ötzi Adamı'nın bulunmasından sonra teşhis edildiğini yazdı. Loy* ölümünden önce bu lanete inanmadığını söylemişti.

14 yıl once bulundu
İtalyan Alpler'inde Avusturya sınırı yakınında 1991'de keşfedilen Ötzi adlı taş devri avcısı hakkındaki makale ve fotoğraflar tüm dünyada büyük bir ilgi uyandırmış* Ötzi'nin 53 asırlık uykusunda rahatsız edilmesiyle "lanetli" olduğu teorisi ortaya atılmıştı.

Peşi sıra ölümler
Mumyayı bulan Alman turist 67 yaşındaki Helmut Simon* bölgede geçen yıl yaptığı gezi sırasında öldü.
Mumyayı ilk inceleyen arkeolog Konrad Spindler 55 yaşında damar sertliği hastalığından hayata veda etti.
Ötzi Adamı ile ilgili bilimsel misyonun şefi Rainer Henn 64 yaşında bir trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Rainer Henn'i mumyanın yanına çıkaran dağ rehberi Kurt Fritz 52 yaşında çığ altında kalarak hayata gözlerini yumdu.
Ötzi'yi 53 asır yattığı buzuldan çıkarılırken filme çeken gazeteci Rainer Hölzl 47 yaşında beyin tümörü hastalığından hayatını kaybetti.
 

Ahmed

Özel Üye
28 Eyl 2006
437
0
İyide bunların ölmesinde bi ilginçlik yok ki hepsi yaşlı ve hepside hastaymış..GAYET NORMAL...
 

Mert_R6V2

Üye
4 Kas 2008
142
0
Ne yanı sankı biz biz orayı gezınce ölemeyecez :D:D ne garıb olay e herhalde olcekler yanı sonsuza dek yasıcak dıye bısey yok hadı dolaştıktan kaç gun sonra ölmusler 1-2 gun sonramıda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.