ç E ç E N I S T A N

lord_magic

Katılımcı Üye
13 Şub 2006
607
6
c:\Trojan.ex
Ç E Ç E N İ S T A N

Allah aşkına "en alta kadar" izleyin ve okuyun...


Bu gülümseyen yüze insan nasıl böyle bir şey yapabilir?


Bu acıyı dindirmek için sadece bir anne öpücüğü yeterli mi? O anne cocuğu için bir ağrı kesici hap alabiliyor mu* bulabiliyor mu?

Rus askerleri “Çeçen çocukları bile bizi öldürmeye yemin etmiş* bu yüzden ilk olarak Çeçen çocuklarını katlediyoruz.” diyor. O çocuğun gözleri önünde annesini ve babasını öldürüp* 14 yaşındaki kız kardeşine tecavüz ederlerse ondan başka ne bekleyebilirler?








Ölü bir Çeçen’e Rus saygısı. Ölmüş insanların üzerinde köpekler geziyor.
Çeçenistan’da Ruslar Çeçen ölülerini köpeklerin yemesi için sokaklarda bırakıyor

Çeçenistan’daki Rus askerlerinin yaptığı açıklamalar.

"Bir keskin nişancı Çeçen kadınını hatırlıyorum. Onu iki zırhlı aracın arasına ayak bileklerinden çelik kablolarla bağlayıp sonra da araçlar arasında onu gerip paramparça etmiştik. Her yer kan olmuştu* ama bizim oğlanların buna ihtiyacı vardı." – rus askeri - (HAYVANLIA BAKIN!)

"Çeçenistan’da katliamlar yapmadıkça hiçbir yere varamayız. Onlara karşı acımasız olmalıyız. Aksi takdirde hiçbir şey elde edemeyiz.” - 21-yaşındaki bir rus askeri


"Biz ayrıca yakaladığımız mücahidleri inmeden önce helikopterlerden atıyorduk. İşin püf noktası doğru yüksekliği seçmekti. Onların hemen ölmesini istemiyorduk. Ölmeden önce acı çekmelerini istiyorduk. Bu belki zalimce gelebilir* ama bir savaşta bu* hissettiğiniz korkudan kurtulmanın ve ölen arkadaşlarının acısıyla baş etmenin neredeyse tek yolu.” - Boris* rus askeri

Bu Çeçen’in kafatasının yarısı nerede? Bir insanı öldürmek için tek kurşun sıkmak yeter. Vücudunda bir çok kurşun yarası görebiliyoruz. Onları sayabiliyor musunuz? Hepsini sayamazsınız. Çünkü bu adamın cesedi de yakılmış


Rus askerleri yaptıkları katliamdan sonra Sivil Çeçen’leri gömerlerken büyük bir gururla bu anı ölümsüzleştirmek istemiş.


BU RESİMLER EMİN OLUN EN MASUMLARI...

HAYVANLIIN ALLAHSIZLIIN VİCDANSIZLIIN RESİMLERİNİ GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN AŞŞADAKİ ADRESİ VERİYORUM BURAYA KOYMADIM...MİDESİ KALDIRAMIYCAKLAR GİRMESİN...!!!

TIKLAYIN

BUNLARI GÖRMENİZİ İSTEMEMİN TEK SEBEBİ VAR....! DUA EDİN ALLAH AŞKINA DUA EDİN...! İSLAM AŞKINA DUA EDİN...! İNSANLIK ADINA DUA EDİN...!

KARDEŞİNİZ ANNENİZ BABNIZ SEVDİKLERİNİZ İÇİN DUA EDİN...! O MASUM KARDEŞLERİMİZ İÇİN SADECE DUA FAZLA BİŞEY Mİ? HAYIR... ÜMMETİ MUHAMMED GERİ KALMAYIN...ESİRGEMEYİN...!

BOYKOT EDİN DİCEM...AMA OLMUYCAĞINI BİLİYORUM YALANA DOLANA GEREK YOK...BEN EDİYORUM DUA DA EDİYORUM BOYKOTTA...BENDE ONLARA YARDIMCI OLMAK İSTEMİYORUM..."BİR-KAÇ ÜRÜN" NE İFADE EDERKİ Bİ MAZLUM İÇİN DEMİ?*NE KATKI SAĞLARKİ DEMİ ?? BİR MERMİ EDER BE ABİ...HİÇBİŞEY ETMİYOSA BİR MERMİ EDER...!

DUA DUA DUA....ALLAH AŞKINA DUA...



BU ADAMLARIN BU ZAVALLI İNSANLARI SAVUNMAYA HER TÜRLÜ HAKLARI VAR










 

lord_magic

Katılımcı Üye
13 Şub 2006
607
6
c:\Trojan.ex
Rusların Çeçenistan’a saldırmasından 2 ay önce Yahudi aileleri Çeçenistan’dan çıkartıldı. Sadece bazı yaşlı Yahudiler orada kaldı.İsrail’in gizli servisi mossad yine işini yaptı. Batan gemiyi ilk kimin terk ettiğini bilirsiniz: Fareler. Her zaman ve her yerde bu aynıdır.

Mesala: Amerika’daki 11 Eylül’deki İkiz kuleler olayı. O kulelerde çalışan bütün Yahudilere o gün işlerine gitmemeleri söylenmişti. Görünüşe bakılırsa Mossad* dünyada çalışan ve işini yapan tek gizli servis.

Şimdi neden burada Yahudilerden söz ettim?
Sizlere Çeçen’lerin Yahudilerden nefret ettiğini göstermek için mi? Hayır!
Aslına bakılırsa Çeçen’ler herkese karşı çok iyi komşudurlar. Gelenekleri ve İslam onlara bunu yapmalarını söylemektedir. Misafir Çeçen’ler için Allah misafiridir.
Çeçen’ler arkadaşlığa çok önem verirler* zayıf olana ve ihtiyacı olana her zaman yardım etmeye hazırdırlar. Şu anda bile Çeçenistan’a gitmenize izin verilse ki Rusya artık Çeçenistan’a kimseyi sokmuyor* o yokluk ve sefalet içinde yaşayan insanlar evlerine gittiğiniz zaman ayrılırken size verecek hiçbir şey bulamasalar en azından bir mendili hediye olarak zorla verirler. O mendili almaktan başka şansınız yoktur. Yani bizim eski Türk gelenekleri gibi. Bir Çeçen’i tanıma fırsatınız olursa ne dediğimi anlarsınız.

Burada Yahudilerden bahsetmemin sebebi size Rusların bir başka yalanını göstermekti. Ruslar Çeçenistan’ı 1999’da ikinci kez işgal etmelerinin sebebi olarak bütün dünyaya iki sebep gösteriyor.

1. 1999’daki Rusya’nın çeşitli şehirlerindeki apartman bombalama olayları.
2. Çeçen mücahidlerin Dağıstanlı müslümanlara yardım etmek için Dağıstan’a girişi.

Bu bir yalandır. Çünkü yahudi aileleri bu iki olay olmadan 2 ay önce Çeçenistan’dan alınmışlardır. Yani Ruslar aslında bu iki olay olmadan en az 2 ay önce Çeçenistan’ı işgal etmeye karar vermişlerdi. Rusya’daki apartman bombalama olaylarını da sitemi okumaya devam ederseniz size anlatacağım. Bu olaylar aslında Rus gizli servisi FSB tarafından Rusya’nın Çeçenistan’ı işgalini dünyaya haklı gösterebilmesi için gerçekleştirilmiştir. Bu olayların ertesi günü de Putin Hava kuvvetlerinin Çeçenistan’a bombardıman yapmasını emretmiştir. Ve* işgali başlatmıştır.

Yahudi ailelerinin Çeçenistan’dan alınmasının ardından rus aileleri de oradan çıkartılmıştır. Bazı Rus aileleri yıllardır kendilerine iyi komşuluk yapan Çeçen’leri bırakıp oradan gitmek istememişlerdir.Onlar Rus askerlerinin kendilerine dokunmayacağını düşünmüşlerdi. Ne de olsa kendileri de bir Rus’tu. Onlara ne olduğunu tahmin edin. Rus askerleri onları hain olarak cezalandırdı* ve onları Çeçen’lerle birlikte işkence kamplarına kapatıp tecavüz etti ve işkenceyle öldürdü.

Ben Çeçen değilim* Çeçen’ler bana bunları yazmam için para da vermedi. Aslında ben 4 saat öncesine kadar bir web sitesi nasıl yapılır onu bile bilmiyordum. Ama internetteki bir forumda Ruslar beni çok kızdırdı ve ben de bu siteyi yapmaya karar verdim ve yaptım. Sakın bu fotoğrafların ve anlattığım hikayelerin doğru olmadığını sanmayın. Bunları yıllarca* bütün gün araştırma yaparak topladım. Ama* bir web sitesi yapmayı bilmiyordum* ve bunun için param da yoktu. Burası bedava bir sitedir* siz de isterseniz kendinize böyle bir site yapabilirsiniz. O forumdaki beni gerçekten kızdıran Ruslara gelince… Ruslar Çeçen’lerin yokluğunda harika konuşmalar yaparlar. İstedikleri her şeyi söylerler. Nasıl olsa karşı çıkan yok* sık sıkabildiğin kadar. Ama Ruslar sadece yalan söylerler ve sadece yalanlara inanmayı severler. Onların tarihlerini biliyorsunuz. Komunizmden söz edip zamanınızı almanın gereği yok. Ve* Çeçen’ler kendilerini internette savunamazlar. Siz hala Çeçen’lerin bilgisayarlara* yüksek hızlı internet erişimine sahip olduğunu mu sanıyorsunuz? Bir çoğunun başını solacak bir evi bile yok. Onlar şu anda elektiriği ve suyu olmayan çadırlarda yaşıyorlar. Ve* geceleri Kafkasya’da sıcaklık -30* -40 derecelere kadar düşer. Gerisini siz düşünün.

Gerisini sıcak evlerinizde tahmin edemiyorsanız tekrar deneyeyim. Neden burada Çeçenistan’ı savunmak için bir Çeçen bulamıyoruz? Bu Çeçen’ler nerede? Çeçenistan’ın başkenti Grozny’nin Rus işgalinden sonraki fotoğraflarını gördünüz. Başkentleri ikinci dünya savaşından çıkmış Berlin’e benziyor. Ortalıkta sadece yıkıntı ve toz toprak var. Hastane yok* okul yok* ev yok. Hiçbir şey yok. Şimdi onlara ne olduğuna dair aklınıza bir fikir geldi mi? Bütün o sivillere? Okul çocuklarına? Bebeklere? Onlar Rus jetleri* helikopterleri* topçuları* füzeleri tarafından öldürüldüler. Size sadece 1999 senesi için bir istatistik vereyim. Sadece Rus topçusu Çeçen şehirlerine Çeçenistan’ın her metre karesine 3 tane mermi düşmesine yetecek sayıdaki top mermisini attı. İşi garantiye almak istedikleri kesin.










HALA "SADECE" VE SADECE DUA ETMEYİ ONLARA "ÇOK" GÖRÜYOMUSUNZ?
 

chile_cash

Üye
25 Eki 2006
178
1
ordu
allahım rusununda amerıkalısınında belasını versın hepsı kafır bırgun cezalarını cekecekler allah buyuk tur
 

v vandetta hafkins

Yeni üye
4 Ağu 2010
19
0
allah çeçen kardeşlerimizin yardımcısı olsun bu zamanda dini vatanı adına çarpışan birincisi biz türkler ve kahraman çeçenler dir bizler ve allahımız onların yanındadır .
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.