caanlı canlı topraga gömülen çocuk!...

Allah'ım..... bu nasıl insanlık yaaaa.Cahiliye devri insanları bunlar......

bazı inanışlara göre bazı çocukların doğumları yüznden gömüyolar işte ne yaparsın :(

:(

demek her iki ayaklı varlıklara insan demek yanlış*insan olmanın da kriterli var...bunu yapan kişi kelimeyi şahadet getiriyorum ya müslümanım diyordur*ama demek ki önce insan olmak lazım ondan sonra ne olacaksan olabilrisin tabe bu benim şahis fikrim

ßu ne rezillik yaa
ßöyle insan mı olur
ßunları yapanlarıda insan yerine koyuyoruz ya şuç bizde

fotograftan canlı canlı gömüldügünü nasıl anladınız ben onu anlamadım

tarih tekrarliyor arkadaslar cahiliye devrinde yeni dogmus kiz lari gömülüyordu simdi insanlar yine basladi.... yazik

yazıklar olsun denilecek bisey yok

bunlar cahiliye devrinide geçmiş ALLAH BUNLARI İSLAH ETSİN NE DİYEYİM

ulan madem gömmüşler anladıkta niye geri çıkarıpta midemizi karıştırıosun tamam anladık gömdüyseniz gömdünüz işte türk milleti ne olacak merak etmezse olmaz bişiyide

ama bunu yapanlar harbi cani

Kardeş zamanında olmuş böyle olaylar ama bunları şimdi deşifre etmenin anlamı yok milletin duygularıyla oynamayın

bu ne biçim şey yhaa.bu ne biçim inanç kız olunca adamdan sayılmıomu.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.