CAFE de ki PC GÖR ve YÖNET :D

bulls

Katılımcı Üye
10 Ara 2006
341
7
internet cafe işletenler için özel bır pro. Ağdaki bütün bilgisayarların ekranlarını online izleyebiliyorsunuz. meseLa arkadaşınLa aynı ağı paylaşıyorsun senin ağınla birleşik yani onunda ne yaptığını görebilirsin..

Download Link : http://www.oleansoft.com/download/hc.zip
__________________
:yo :yo :yo :yaho1 :yaho1 :yaho1 :yaho1
 

engintunbel

Yeni üye
24 Ocak 2007
4
0
kullanımı falan kolay mı acaba ? birde ağdaki bilgisayarları izlerken onlar bizim izlediğimizi anlıyorlar mı acaba?
 
Son düzenleme:

J3LaDe58

Katılımcı Üye
20 Ağu 2011
288
0
Mesela bi apartmanda kablolu internet paylaşımı var o ağdaki tüm pcleri online izleyebilirmiyiz :D
 
4 Şub 2011
109
1
Bu programi kullanmistim onun icin nasil kurulacaqini anlatiyorum


İlk once bu yazilimi Pc nize yukluyorsunuz. Kendi pc nize yuklerken setup da iki secenek sunar manager ve employee. Kendi Pc nize yukliyeceqiniz icin manager yani (yoneten)i isaretleyip devam ediyorsunuz... Baskalarinin Bilgisayarina yuklemek icin de employee yani (Yonlendirilen)i isaretleyip devam ediyorsunuz size password ve confirm alanlarini doldurmanizi istiyecek onlari bos birakarak devam ediniz ve boylece kurulur...


Not: Bu program baskasini qozlemek icin gozliyecegin bilgisayarada programi kurman lazim aksi takdirde olmaz=) iyi Yonu ise Baskasinin Bilgisayarinda kurduqunda hic bir yerde qozukmez yani bir nevi keylogger gibi kaybolur... Ama sizin Pc nizde gozukur cuni yoneten sizsiniz manager olarak kurduqunuz icin. Diger iyi yonu bu sadece cafe ve agdaki paylasimlarda deqil internette istediqiniz kisinin bilgisayarini qozleyebilirsiniz ancak o pc de kurarsaniz=)
Yine bir arkadasin sorusuna cevap kendisi bizi qorur mu diye Hayir qormez selam ve dua ile kaliniz...
 

suatpolat074

Yeni üye
3 Kas 2007
32
0
buna gerek yok handy cafe yönetim ve ekran görüntüsü alma die bisy var ama yinede paylasım için saol :)
 

suatpolat074

Yeni üye
3 Kas 2007
32
0
internet dısı kullanım bilmem ama net kafede handy cafeden söylediklerin zaten yaplıyo fazlasıyla,, hmde
 

ByPrestij27

Yeni üye
19 Şub 2011
6
0
Bunu Programsız da Yapabilirsiniz Aslında Ama cafe Şifresi Lazım Genelde easysoft tinasoft gibi Şeyler Yaparlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.