çalınan instagram hesaplarını geri almak mümkünmü

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
dostum hesap sahibi sen isen e postan veya telefon numaran değiştirilmediyse alman çok kolay fakat bilgiler değiştirildiyse işin zorlaşabilir form vs uğraşmak zorunda kalırsın. Hesabında çift doğrulama varsa yine kolay şekilde alırsın
 

Kudad

Katılımcı Üye
14 Nis 2021
627
136
instagramda şifre unuttum gibi seçenekler vardır kullanabilirsin.
yinede hesabını alamadıysan yetkililere yaz yada çift doğrulama yada brute force ile almaya çalış hesabı.
 

MALLATYALI44

Katılımcı Üye
5 Eki 2019
311
141
merhaba çalınan hesapları geri alma konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Eğer e posta ve ya telefon gibi bilgilerinizi değiştirmediyse kolayca alabilirsiniz ama muhtemelen hesabı çalacak kadar bilgiliyse e posta ve şifreyi de değişmiştir :) şifremi unuttum kısmından herhangi bir sonuç elde edemezseniz destek ekibine yazmalısın . Eğer bu da işe yaramazsa ( muhtemelen çözecektir ) tek yol polis e başvurmanız . Instagram , Facebook ... Gibi kişisel bilgilerinizin bulunduğu platformlarda herhangi bir hesap ele geçirme olayı bir suç teşkil eder . diğerleri işe yaramazsa bu son çare olabilir . İyi forumlar .
 

metinozzturk

Yeni üye
18 May 2018
10
0
dostum hesap sahibi sen isen e postan veya telefon numaran değiştirilmediyse alman çok kolay fakat bilgiler değiştirildiyse işin zorlaşabilir form vs uğraşmak zorunda kalırsın. Hesabında çift doğrulama varsa yine kolay şekilde alırsın
kanka hesabıma çift doğrulama var ben yinede giremiyorum şifreyi falan değiştirdim ama giriş yapamyıorum deliricem
 

BörüHan

Uzman üye
13 Ocak 2018
1,159
263
Ötüken🇹🇷
Merhaba
Öncelikle Kurucu Mail ile kurtarmayı deneyebilirsiniz veya kaydoldugunuz ilk numara ile şifre sıfırlama işlemi yapabilirsiniz.Bunlar olmaz ise şağıdaki adımları uygulayınız.

Instagram uygulamasına giriş yapın.
Instagram’a giriş yapmak istediğinizde kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi sizden talep eden kutucukların hemen altında yer alan ‘Giriş Yapmak için Yardım Al’ seçeneğine tıklayın.
Bu seçeneğe tıkladığınızda Girişte Sorun mu Yaşıyorsunuz? bölümü karşınıza çıkıyor.
‘Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?’ seçeneğine tıklayarak, işleminize devam edin.
Yeni açılan ekranda sizden bir destek isteği oluşturmanız talep ediliyor.
Instagram’a kaydolurken kullandığınız e-posta adresi bilgilerinizi girdikten sonra ekranın altına doğru ilerlemelisiniz.
Ekranın alt kısmında yer alan ‘Hesabım başkasının eline geçti’ seçeneğini seçmelisiniz.
‘Hesabım başkasının eline geçti’ seçeneğine tıkladığınızda Instagram çalınan hesabınıza dair size birtakım sorular yöneltiyor. Instagram hesabınıza mevcut e-posta adresinizle giremiyorsanız; alternatif e-posta adresinizi yazarak, Instagram’ın sizle iletişim kurabilmesini sağlayabiliyorsunuz. Burada size yöneltilen soruları da doğru ve eksiksiz bir şekilde yanıtlamanız gerekiyor. Bu aşamayı da tamamladıktan sonra son aşamaya geçebilirsiniz.
En alt kısımda bulunan ‘ İlave Detaylar Ekle’ kutucuğuna konuya dair ayrıntılı bilgi yazabilirsiniz.
İşleminizi İsteği Gönder butonuna tıklayıp, tamamlayabilirsiniz.
 

Egec

Üye
19 May 2021
236
67
merhaba çalınan hesapları geri alma konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Selam @brk6363 öncelikle e-mail, cep telefonu numarası, 2 faktörlü doğrulama gibi hesabın senin olduğunu kanıtlayacak yollar var ise işin kolay. Direkt hesabı alırsın, ama yok ise o zaman işin biraz zor. İnstagrama ticket atıp hesabı geri alman mümkün. Denemeden bilemeyiz, kendine iyi bak, iyi forumlar ;)
 
13 Mar 2021
94
20
Meraba, diğer arkadaşların da dediği gibi eğer hesabın e -posta adresi veya telefon numarası değiştirilmediyse kolaylıkla alabilirsin. Şifremi unuttum dersin kod gelir, girersin. Eğer telefon numarası ve mail değiştiridi ise instagram ile iletişime geçmelisin. Instagrama ticket atarsın. Hesabını alabilirsin. İyi forumlar.
 

xeax

Uzman üye
15 Şub 2021
1,111
578
localhost
Merhaba geri almak mümkündür ama zordur eğer hesap çalınıp herşeyi değiştiyse işiniz zor ilk başta İnstagram desteğe ulaşıyorsunuz size yardım etmezler ise hesabı hacklemeniz gerekiyor bunun içinde sosyal mühendislik devreye giriyor Hesap kimdeyse ona RAT virüsü atarak aşırı rahat şekilde hesabı çalabilirsiniz
 
27 Nis 2019
68
9
merhaba çalınan hesapları geri alma konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Bunun için kayıtlı telefonunuzu deneyebilirsiniz eğer çalan kişi kaydı silmiş ise bağlı facebook hesabınızla giriş yapmayı deneyin eğer onu da kaldırmış ise mailinize giriş bağlantısı göndermeyi deneyebilirsiniz. Eğer mailinizide değiştirmiş ise hesabın kurucu mailine daima ileti gider hesabınızın maili değiştirildi sıkıntılı bir durumsa sen yapmadıysan şifreni ve mailini yenile diye sana bir link bırakır instagram eğer o da yoksa 3 uğraştıracak çözüm yöntemi var 1. Brute Attack dene 2. Sosyal mühendislik adamı ikna et 3. İnstagrama mail at.
 

symrx

Üye
11 Tem 2021
71
13
21
merhaba çalınan hesapları geri alma konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Evet geri alınabilir. hemen çalınan hesaptaki e-posta veya telefon numarası teyit et bak değiştirilmişmi yoksa değiştirilmemişmi.. eğer değiştirilmemişse hesabını geri almak tereyağından kıl çekmek kadar kolay, ama değiştirilmişse o işte biraz uğraştırır hemen foruma gireceksin gerekli yerleri dolduracaksın ve bekleyceksin. çok cok geri alamazsan bile hesabı kapattırabilirsin. bunun içinde forumda binbir türlü konu var azıcık onlara zaman ayır. oku hatta kim bilir bu akşam hesabını geri alır yada kapattırabilirsin sadece azim azim azim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.