CDRoller 9.20.60

Margu

Kıdemli Üye
26 Eki 2010
2,944
0
7857.gif


CDRoller, güçlü ve kolay kullanımlı bir CD/DVD veri kurtarma yazılımıdır. CD, DVD, BD, HD-DVD biçimli tüm medyalara destek vermektedir. Veri ve Ses CD'lerinin yönetilebilmesi için faydalı araçlara da sahip olan yazılım yüksek kalitede sonuçlar vermektedir.

Yazılımın Genel Özellikleri:
Üçüncü parti yazılımlar kullanılarak sürükle-bırak yöntemi ile oluşturulmuş disklerdeki verileri etkili biçimde kurtarabilme. Örneğin Roxio (Adaptec),Ahead Nero, PacketCD, Instant Write, B's CLiP ve diğer bilinen tüm üçüncü parti veri yakma yazılımlarını destekler.
Herhangi bir tampon veri oluşturmadan seri biçimde işlemler yapar.
Dahili veri kayıt cihazları ile oluşturulan CD ve DVD'lerden veri kurtarabilme. Sony dijital kameraları, kişisel DVD kayıt cihazları ve diğer cihazları destekler.
Çoklu oturumlarla yazılmış disklerden veri kurtarabilme.
Dahili UDF okuyucu. Bu sayede üçüncü parti UDF okuyuculara ihtiyaç duyulmaz.
UDF disklerinden kaybolan ve silinen verileri kurtarabilme.
Çizilen ve zarar gören disklerden veri kurtarabilme.
Windows dosya sisteminde sorun yaratmadan işlem yapabilme.
ISO yedek dosyalarını çıkarabilme.
Dosya ve klasörler için CD kütüphanesine sahip olma.

Desteklenen Dosya Sistemleri:
ISO 9660 dosya sistemi, uzun dosya adları için Joliet ve Rock Ridge eklentileri dahildir (Windows ve Unix dosya adları).
Uluslararası dosya biçimi(UDF), desteklenen sürümler 1.02, 1.50, 2.0, 2.01, 2.50, 2.60 ve UDF köprü sürümü.


Download : CDRoller indir - hizli ve güvenli - inndir.com

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.