cFoss Speed 3.11 full...

SaNaLBABA

Üye
26 Eki 2006
200
9
The Self-Touc
31033.gif


Tanıtım:
Hiçbir program sizin mevcut internet hızınızı arttıramaz* ama ayarlarınızı en iyi duruma getirerek mevcut hızınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar. cFos Speed programının asıl mantığı* "İnnDirme" (Download) ve "Gönderme" (Upload) sırasındaki dosya akışını düzenliyor (Bir internet sitesine girerken de* dosya indirirken de innDirme ve gönderme yaparsınız). Çünkü siz her download yaptığınızda bu dosya paketler halinde gelir ve her paketin ulaştığı alınan yere bildirilir. Yani her innDirme işleminde aslında bir gönderme işlemi mevcut. Ve bu göndermeler inndirme sırasında bir şişkinlik yaratır ve inndirme hızınızı düşürür. cFos Speed bu dosya aktarımını düzenleyerek mevcut hızınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlıyor. Programın başarısı farketmek için uzman bir kullanıcı olmak gerekmiyor. İnternet hızınızı en iyi hale getirmek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir program.

Standart cFos programının yanında ISDN* DSL/PPPoE ve ATM Dial-in desteği vardır.

cFosSpeed Trafik düzenleme ilk kurulduğu günlerde kalibrasyon ve düzenleme safhasındadır. Ping süresini minimum tutup aynı zamanda en verimli indirme ve gönderme hızınızın saptanması için haliyle bağlantınızın tam hızı ve performansı belirlenmesi gerektiğinden bu* gerekli bir aşamadır.

Bağlantınızı ne kadar kullandığınıza bağlı olarak* bu safha bir kaç gün sürebilir. Yine de isterseniz bu süreci kendinize yaklaşık 10MB boyutunda e-postalar göndererek haliyle tam bir upload bant genişliği kullanarak azaltabilirsiniz.

Gönderim hızı bağlantının maksimum özelliklerine bağlı olarak düzenli bir şekilde sıralanırken* ping süreleri sürekli düşük kalmalıdır. Arzu ederseniz durum penceresindeki mevcut ping sürenizi nümerik ya da grafiksel olarak görüntüleyebilirsiniz.

- cFosSpeed'in bu sürümü sadece Windows XP/2000/2003 Server sistemleri için geçerlidir.


Download...

https://tik.lat/tLyY7
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.